Αχ!!! καλοκαιράκι.....Γειά σας και καλό Ιούνιο!!! Τί ωραίος μήνας , τι γλυκές βραδιές αυτές οι πρώτες καλοκαιρινές , που σε κάνουν να θές να ανοίγεις τις μπαλκονόπορτες τα βράδια και να κάθεσαι στη βεράντα , να ,μη θέλεις να πάς για ύπνο!! 
Μιάς και δεν μπορώ να πάω πουθενά λόγω δουλειάς μια βόλτα ώς τον κήπο της αδελφής μου είναι πραγματικά αναζωογονητική. Οι γλάστρες της είναι μια πανδαισία χρωμάτων και χαίρεσαι να κάθεσαι έξω και να απολαμβάνεις αυτό το υπέροχο δημιούργημα της φύσης!Και μιά και βρήκα την ανηψιά μου Ιωάννα  και τη φίλη της Μαρία εύκαιρες τις έντυσα με τα πλεκτά μου και έβγαλα τις φωτογραφίες απο τη ζακέτα που πλέκω τόσο καιρό ....μόνο η Λάμψη ( το σήριαλ ) , με ξεπέρασε σε επεισόδια . Δεν μέτρησα τα βιντεάκια γι αυτό το σχέδιο, ήθελα να τη δείξω βήμα βήμα και το κατάφερα!!


Της λείπουν βέβαια τα κουμπιά γιατί δεν έχω χρόνο να πάω να αγοράσω και έμειναν τα μαλλάκια τα τυρκουάζ που είχα βάλει για σημάδια.
Θα χαρώ να τη πλέξετε και εσείς , ταιριάζει και σε καλοκαιρινά νήματα πολύ αυτή η πλέξη πιστεύω.
Στο You Tube στο κανάλι μου  https://www.youtube.com/channel/UC7ptZcL9XIWpUVl1hfkgoyQ
θα βρείτε όλα τα βιντεάκια αυτής της ζακέτας.


Καλό καλοκαιράκι!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible