Πασχαλιάτικα καλαθάκια!


Ερχεται το Πάσχα ...απίστευτα γρήγορα και ενώ θα ήθελα να πλέξω τόσα πολλά, τα φασκόμηλα στο κτήμα άνθισαν και μοσχομύρισε ο τόπος! Τη Πέμπτη που μας πέρασε κόψαμε για πρώτη φορά φέτος και το πρώτο βότανο ήταν το φασκόμηλο.
Γέμισε λοιπόν το συσκευαστήριο με τα λιλά μπουκέτα και όλη τη μέρα ξεχωρίζουμε τα φύλλα που θα μπούν στις σίτες για να στεγνώσουν φυσικά, μετά απο ένα μήνα σχεδόν.

Μου λείπουν οι βόλτες στα δημιουργικά μπλογκ όλων των καλών φιλενάδων μου αλλά είναι αδύνατο να τα χωρέσω όλα στη μέρα μου, ίσως κάποτε να είμαι πιο χαλαρή, ίσως στη ζωή και μόνο η αναμονή να σε χορταίνει και η αίσθηση πως έχεις πολλά να κάνεις και δεν τα προλαβαίνεις να είναι αυτό που σου δίνει ζωντάνια ...αισιοδοξία...χαρά!Τα καλαθάκια τα είχα πλέξει ένα βράδυ πριν μία εβδομάδα , παρά την έντονη κούραση στο σώμα απο τη δουλειά με τα βότανα, το μυαλό μου αποζητά το βελονάκι μου και ένα όμορφο νήμα. Είναι απίστευτο πώς αυτή η κίνηση των χεριών, το ψάξιμο του σχεδίου, το διάλεγμα του χρώματος αναπαύει το μυαλό και τη ψυχή μου.


Πανεύκολο σχέδιο αλλά πιστεύω πολύ όμορφο δωράκι για μια φίλη , για ένα παιδάκι, κάθε φορά σε άλλο χρώμα δείχνει αλλιώτικο και όμορφο και φαντάζομαι πως με ένα αυγουλάκι μέσα θα στέκεται και στη θέση του σωστά.
Έχω κάνει βιντεάκι και τη περσινή μου πεταλούδα, θα σας τη δείξω στην επόμενη ανάρτηση και ελπίζω να τη βρείτε εύκολη και όμορφη, ταιριάζει στο Πάσχα και την Άνοιξη και φέτος είναι και τα δύο τόσο κοντά!Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible