Μωβ ........λιλά......μενεξεδί!!Οπως θέλετε πέστε το αυτό το χρώμα , είναι απο τα αγαπημένα μου και σε όλες τις αποχρώσεις , απο τα απαλό λιλά της πασχαλιάς και της ορτανσίας ....ώς το μώβ των πανσέδων ,της φρέζιας και της ανεμώνης!
Αυτές οι τσαντούλες είναι πλεγμένες με νήμα που έφτιαξα απο ρέλια υφάσματος ελαστικού!

Και είναι έτοιμες να ταξιδέψουν ως τη Πάτρα για την έκθεση χειροποίητων τσαντών  που θα γίνει στο Αντωνοπούλειο ίδρυμα στις 11 και 12 Οκτωβρίου. Οι Αντωνοπουλίτσες οι χρυσοχέρες που έχουν και το δικό τους μπλογκ   www.antonopoulitses.blogspot.gr αφιερώνουν πολύ χρόνο και μας ενώνουν κι εμας τις μακρινές φίλες τους για την ενίσχυση των καλών σκοπών του ιδρύματος.

Και μία τρίχρωμη σε μπεζ γκρι αποχρώσεις !

Οι τσαντούλες αυτές πλέχτηκαν πριν πολύ καιρό και με καλοκαιρινή διάθεση πριν ακόμη έρθει το καλοκαίρι, που ήρθε κι έφυγε προτού καλά καλά το καταλάβω. Μια καλή φίλη μου έχει πεί πως όταν δεν καταλαβαίνεις πώς περνά ο καιρός είναι καλό γιατι σημαίνει πως κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ και σε απορροφά....κρατάω αυτή την όμορφη εκδοχή και μπαίνω στις ομορφιές του Σεπτέμβρη, ενός μήνα που θεωρείται μελαγχολικός αλλά δεν είναι.

Η ροδιά στον κήπο μου έβγαλε για πρώτη φορά στη ζωή της ρόδια...μήπως μπορεί να λύσει κανείς αυτό το μυστήριο?

Και το ποδήλατο περιμένει για βόλτες ρομαντικές!

Νέα ξεκινήματα για πολλούς όπως εμείς εδώ στα αρωματικά μας και όρεξη για δουλειά που είναι απο τα δώρα στη ζωή μας!


Να έχετε έναν πολυ γλυκό μήνα!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible