Αυγουστος ...ο μήνας της Παναγιάς!Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας των διακοπών , της θάλασσας , της χαλαρωσης αλλά και ο μήνας της μεγάλης γιορτής της Παναγίας μας, της δικής μας γιατι έτσι την αισθανόμαστε , σαν ένα δικό μας άνθρωπο που μπορούμε να του πούμε το πόνο μας και πιστεύουμε ότι θα μας καταλάβει ...και ότι θα μας βοηθήσει! Είναι ανεκτίμητο αυτό και το δείχνουμε όλοι ευχαριστώντας την και τιμώντας την .

Οι μέρες αυτές πέρασαν όμορφα με πολλές ευχές και αγάπη !

Φέτος με τα αρωματικά μας δεν είχα καθόλου χρόνο για πλέξιμο και μου λείπει η περσινή ξεγνοιασιά στη βεράντα παρέα με όλα τα νήματά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας στη νέα μας σελίδα Tzekos Organic Herbs , οι  ευχές σας και η  συμπαράστασή σας είναι δώρα για εμάς!

Με μεγάλο κόπο τέλειωσα μια εκρού  τσάντα με μοτίφ λουλουδιών , που ήθελε τόση υπομονή  πω πω!!! αλλά μου αρέσουν τα λουλούδια και την κατάφερα , έραψα και μια τσάντα απο μπεζ ύφασμα  για βάση , να κάνει μια μικρή αντίθεση όσο χρειάζεται για να αναδεικνύει το εκρού των λουλουδιών, ελπίζω να σας αρέσει!


 Και φέτος όπως και πέρσι έκανα μια μεγάλη  καλαθούνα και την διακόσμησα με καφετιά δερματάκια και ένα μικρό ασορτί τσαντάκι με πλέξη σαν αστεράκια, για τα πολύτιμα ...ψιλά...
Σας αφήνω  να χαλαρώνετε  ....ελπίζω .....στην αμμουδιά ....ή στο χωριό σας ....ή στην δροσερή βεράντα σας 


Οπου κι αν είστε να περνάτε καλά!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible