Δροσερές εσπαντρίγιες....λαχανί , τυρκουάζ, μωβ!!












Το Καλοκαιράκι....η ζέστη....οι ανοιχτές μπαλκονόπορτες το πρωί....τα πουλάκια που τιτιβίζουν πριν ακόμη σκάσει μύτη ο ήλιος......όλα αυτά  πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση , με κάνουν να ονειρεύομαι τη θάλασσα και θέλω να πλέξω καλοκαιρινά όμορφα πράγματα....απο τσαντάκια μέχρι  .....παντοφλίτσες για μέσα ή για έξω .....



















Ετσι βγήκαν αυτές οι εσπαντρίγιες ή μοκασίνια ή παντοφλίτσες όπως θέλετε πείτε τα και τα έπλεξα σε όλα τα χρώματα που μου άρεσαν!




















 



Τη Κυριακή ηλιόλουστη και  έκανα και τη πρώτη μου βουτιά ....φωτογραφίες απο τη θάλασσα δεν έβγαλα ...που ήταν πραγματικά ζεστή και πανέμορφη αλλά μετά καθήσαμε σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί κάτω απο τα δένδρα , δροσερό , με καλή κουζίνα και ώ τί σπάνιο ...καλό, βαρύ     -όπως έχουμε την τιμή να τον πίνουμε-   ελληνικό καφέ!










Η Ομορφη πεντακάθαρη η  ασπρούλα γατούλα  του μαγαζιού, με τα κιτρινοπράσινα μάτια,  μας έκανε παρέα !!





















Λεπτομέρειες απο το φτιάξιμο των παντοφλών....πρώτα έπλεξα  2 πάτους , πήρα δέρμα και γάζωσα  μία σόλα στον ένα πάτο...μετά πιάνοντας τους δύο πάτους μαζί έπλεξα με διαφορετικό χρώμα το σώμα της παντόφλας, τέλος το επάνω στρογγυλό κομμάτι χωριστά και τα ένωσα με μια βελόνα , ράβοντας με το ίδιο νήμα.












Θα γράψω το σχέδιο και θα το συμπληρώσω σε αυτή την ανάρτηση και θα φτιάξω και βιντεάκι αλλά προς το παρόν καταφτάνουν ρίγανη, μαντζουράνα αχίλλεια, φλησκούνι......απο το κτήμα και έχουν πολλή δουλειά...καθάρισμα , δέσιμο και απο το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά να μή σου λείπει!!








Καλά μπάνια!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible