Μπλέ .....σαν της θάλασσας!!

Αν ο 
 Αν ο Ιούνιος είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας τότε καθώς μπήκε ο Ιούλιος είμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού !! Τί ωραία!! Οι μέρες στο σπίτι έχουν αυτή τη γλυκιά αίσθηση ότι κάτι καλό συμβαίνει , αδειάζει λίγο η γειτονιά γιατί κάποιοι έχουν φύγει κι αυτό ακόμη με κάνει να αισθάνομαι χαλαρά....εντάξει , τί κι αν δεν φεύγω εγώ , ο κόσμος κάνει διακοπές !Εγώ με τα μπλέ καρώ μου ράβω .....και τί δεν ράβω! Τσάντες , σάκκους αποθήκευσης, είναι ωραία να έχεις μια μεγάλη υφασμάτινη τσάντα που να χωράει πολλά και για την πόλη και για τη θάλασσα, Ετσι μπορώ να βάζω μέσα ότι χρειάζεται κανείς στη παραλία....μαγιώ, πετσέτα , αντηλιακό, βιβλία. Γι αυτό έφτιαξα τη μεγάλη μπλέ καρώ τσάντα με το φούξ φερμουάρ . Εγώ....μια φορά ετοιμάστηκα ...παραλία όμως δεν βλέπω! Θέλω να τακτοποιήσω όλα τα μικροπράγματα και να τα συμμαζέψω λίγο γι αυτό έντυσα μερικά καλάθια όπου θα βάλω κλωστές , dvd, κλειδιά και τόσα άλλα ....Και ένα μικρό κόκκινο καλαθάκι...μου θυμίζει λίγο κοσκινοσκουφίτσα η αλήθεια και ίσως λίγο χωριό...ένα καλάθι  για να βάλεις αυγά ,κρατώντας το στο χέρι
Και μια τσάντα για τις σακκούλες του σούπερ μάρκετ για να κρεμάσω στη κουζίνα , με ένα κορδόνι ,κλείνει και σφίγγει το κάτω μέρος όσο θέλεις , τη γεμίζειςαπο απο πάνω  με σακκούλες και παίρνεις μία μία απο το κάτω μέρος.

Με αυτά τα χαρούμενα χρώματα σας εύχομαι καλό Ιούλιο και βουτιές σε γαλανά νερά
ή ηλιοθεραπεία ξαπλωμένες σε όμορφες πετσέτες με τα αντηλιακά να μοσχομυρίζουν....δεν είναι απο τις πιο χαρακτηριστικές η μυρωδιά όλων αυτών των κρεμών!!!

Οσοι φεύγετε για διακοπές αφήστε τα όλα πίσω και αδειάστε το μυαλό σας , να μπορούμε να ξεχνάμε έστω για λίγο τα προβλήματα είναι δύναμη και μας ανανεώνει, να περνάτε καλά!!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible