Γιακαδο - mania !!!

Καθώς το κρύο συνεχίζεται ...τα όμορφα μαλακά μαλλιά μας προκαλούν να πλέξουμε ....χουχουλάτους ζεστούς γιακάδες και σκουφιά και κασκόλ , άλλωστε τα χιόνια τώρα τα περιμένουμε.....

Ετσι η μανία με τους γιακαδες που είτε κουμπώνουν είτε μπαίνουν έτσι απλά απο το κεφάλι ..με έκανε να ψάξω αυτή τη δανδελέ πλέξη γιατί ήθελα κάτι με τρύπες σαν δίχτυ .

 Με βελόνες νούμερο 9 και χοντρό απαλό νήμα έπλεξα αυτο το σχέδιο που έχει απλά καλούς πόντους, ανάποδους , μια μείωση παίρνοντας δύο πόντους μαζί και μια αύξηση με ζετέ!
 
 Και το βιντεάκι μου εδώ !

  Προχθές πήρα ένα πολύ όμορφο δώρο απο τη Σοφία και το Οσα φέρνει ο νούς, ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες που πήρε απο το μπλόγκ μου, τι υπέροχη ιδέα και τι όμορφη δουλειά !!! Το κοιτάζω και καμαρώνω , Σοφία μου γειά στα χέρια σου και στο μυαλό σου και σε μια καρτούλα μου γράφει τις ευχές της για τη νέα χρονιά!! Η ευχαρίστηση του να παίρνεις ένα όμορφο δώρο είναι πραγματικά μεγάλη !
 Αυτό είναι το σκουφί που έχω αρχίσει με κυκλικές βελόνες και που φιλοδοξώ να τελειώσω για να σας το δείξω.....πότε όμως? Και δεν είναι το μόνο αρχινημένο , σε διάφορα καλάθια έχω τουλάχιστον 5 διαφορετικά πλεκτά αφού έφτασα να μπερδεύομαι κι εγω η ίδια ποιό να πλέξω !Να είστε καλά , καλό συμμάζεμα τώρα μετά τις γιορτές, ώρα να μπούν όλα τα στολίδια  στη θέση τους καλά τακτοποιημένα .....έως του χρόνου με το καλό να έρθουν πάλι οι γιορτές και να ξαναβγούν .

Μια γλυκιά μελαγχολία μας πιάνει  όταν τελειώσει  όλη η φασαρία των ημερών και λένε πολλοί .....μα πότε ηρθαν πότε πέρασαν? Ετσι κυλάει ο χρόνος...είναι μυστήριο...... όταν θέλουμε κάτι να κρατήσει πολύ μας φεύγει σαν το νερό κι όταν είναι κάτι λίγο βαρύ και θέλουμε να φύγει , κυλάει αργά ....

 Πού πάει ο καιρός που φεύγει που λένε και στη Λιλιπούπολη?   μας μένουν μόνο οι αναμνήσεις ....οι φωτογραφίες...... κι  αξίζει αυτό που μένει να είναι κάτι καλό , να έχουμε θετικά πράγματα να ανακαλούμε στο μέλλον  γι αυτό φροντίζουμε για το παρόν μας ...για όσα περνάνε απο το χέρι μας, απο τη καρδιά μας... να είναι όμορφα !!


 Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible