Καλή χρονιά 2014 !!Μπήκε ο νέος χρόνος !

Κουβαλά πολλά μαζί του , ελπίδες , όνειρα μικρά...ανθρώπινα...καθημερινά .... και μεγάλα  .....

Εύχομαι σε όλους μας υγεία , δύναμη ψυχική .....ευλογία απο το Θεό ...

Χθές πήρα και το δώρο μου απο τη μυστiκή ανταλλαγή δώρων της Μαριλένας , το μυστικό μου ταίρι ήταν η Κατερίνα του Δημιουργώ   και μου έστειλε ένα πολύ όμορφο κουτί με ντεκουπάζ...καλοδουλεμένο με vintage θέματα , υπέροχο και την ευχαριστώ πολύ!

Επειδή παραφάγαμε μια σαλάτα μακαρόνια είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το στομάχι μας , με λίγο λάδι και ψιλοκομμένα καροτάκια, μαιδανό , πιπερίτσες τουρσί και φέτα είναι νοστιμότατη !

Τακτοποίησα τα μαλλιά μου ...μή με βρεί ο νέος χρόνιος αναμαλλιασμένη  και χαίρομαι με το ντουλάπι και τα καλάθια μου γεμάτα !!


 Οι πιάστρες μου οι χριστουγεννιάτικες σε λίγο θα μαζευτούν αλλά ας μη μελαγχολήσω απο τώρα !!


 Το κουδουνάκι και το προβατάκι  θα μείνουν κρεμασμένα στη κουζίνα   ...τι σόι βλάχα είμαι , δεν σας έχω πεί ότι αγαπάω πολύ τα κουδουνάκια ναι αυτά που κρεμάνε στα κατσικάκια και μη μου πείτε οτι δεν σας αρέσει αυτός ο ήχος των κουδουνιών όταν περνάει ένα κοπάδι απο κοντά σας! 

Αυτές τις μέρες είχα για παρέα μου το ημερολόγιο αισιοδοξίας , διάβασα εκεί .....και τί δεν διάβασα , μπράβο στην Κατερίνα του positive thinking   που είχε αυτη την ιδέα γι αυτό το ημερολόγιο που ταξιδεύει απο πόλη σε πόλη και η κάθεμιά γράφει τόσο όμορφα πραγματα που αλήθεια σου δiνουν αισιοδοξία , έγραψα κι εγώ και ζωγράφισα εκεί  και αύριο το στέλνω στη Κρήτη στην Εύη !


Εχουμε μπροστά μας τα Φώτα και τα όμορφα έθιμά τους , να περάσετε καλά ώς τότε !!!Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible