Στη λάμψη της Γιορτής !!Στολίσαμε το σπίτι μέσα  έξω κουραστήκαμε , ψωνίζουμε για τα μαγειρέματά μας τα γιορτινά , εεεε.....καιρός να κάνουμε κάτι και για τον εαυτό μας , έτσι έπλεξα ένα πολύ απλό βραχιόλι με μπέζ απαστράπτον νήμα για να κοσμεί όμορφα  τα χέρια μας. 

  Ενα χρυσό τσαντάκι και ένα ασημί ελεφαντάκι που φέρνει τύχη  !!

 Και ένα κολιέ με τριανταφυλλάκια  και αλυσίδα μπρονζέ ! Πλέκονται πολύ εύκολα , είναι σε μπεζ χρυσαφί  φλος νήμα πλακέ πολύ ιδιαίτερο και γιορτινό , μου αρέσει για τώρα τα Χριστούγεννα και για το καλοκαίρι όταν θα είναι μαυρισμένο το δέρμα !
Οπου κι αν είστε , μέσα στο σπίτι σας το γιορτινό  ή έξω σε κάποιο εστιατόριο, εύχομαι να περάσετε πολύ καλά , να φάτε νόστιμα γιορτινά φαγητά - εεεε....όλο και καμμιά γαλοπούλα θα ψηθεί -αν και η γαλοπούλα αρέσει σε κάποιους και σε άλλους καθόλου- εμένα μου αρέσει ομολογώ,  μου αρέσουν ούτως ή άλλως αυτά τα μακεδονίτικα φαγητά με τα ξερά  βερύκοκκα και δαμάσκηνα...  μου αρέσει η γέμιση με όλα αυτά .....οι σταφίδες, τα κάστανα - και μόνο που μυρίζουν όταν τα ψήνω στο μάτι της κουζίνας,αρκεί..και μου αρέσει πολύ  να γιορτάζω  μέσα στο σπίτι κι ας κουραστώ λίγο.

Πέρσι τέτοιες μέρες ,λίγο νωρίτερα 7-8 Δεκέμβρη έκανα τη πρώτη μου ανάρτηση !!  Ναί , κλείνω ένα χρόνο και βέβαια δεν κατάλαβα πώς κύλησαν οι μέρες       -που στην ηλικία μου δεν είναι και πολύ καλό-      αλλά κύλησαν με χαρά , δημιουργία και επικοινωνία, όλα αυτά τα άγνωστα μπλόγκ και τα πολλά ονόματα έχουν γίνει τώρα οικεία ....δικά μου .....φίλες μου ....πραγματικά χαίρομαι γι αυτό , είμαι μέρος  ενός  όμορφου κόσμου. 

Τρείς μέρες για τα Χριστούγεννα !!

 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible