Μίνι κομψή εσάρπα!


Χιόνια παντού και εκεί που λέγαμε να αφήσουμε λίγο πίσω το χειμώνα , αυτός δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Αντε πάλι λοιπόν στη ζεστασιά και στη θαλπωρή του σπιτιού να πλέκουμε χουχουλιάρικα πλεκτά !

Ενα βαρύ κρύωμα με καθήλωσε στο κρεββάτι μια ολόκληρη βδομάδα και είχα τέτοιους πόνους στη σώμα και στα χέρια που εύχομαι να μη σας τύχει ποτέ, αφού έβλεπα το μισοτελειωμένο μπεμπέ βερυκοκί πουλοβεράκι που πλέκω δίπλα μου στο καλάθι και δεν ήμουν ικανή να το πιάσω στα χέρια μου. Πέρασε πια και μου άφησε μια κούραση μεγάλη τέτοια που δεν θέλω ούτε δουλειές να κάνω ούτε και να μαγειρεύω που είναι απο τα πιο δύσκολά μου!

Τη μικρή αυτή λαδί εσάρπα ή μίνι πόντσο το είχα τελειώσει εδώ και καιρό αλλά δεν βοηθούσε ο ήλιος που μου κρυβότανε συνέχεια , να το φωτογραφίσω. Ξεκίνησε να γίνει ένας μεγάλος γιακάς ή cowl επι το ελληνικότερον αλλά όταν πλησίαζα στο λαιμό και το δοκίμαζα επάνω μου ήθελα να εφαρμόζει πιο καλα στο λαιμό μου και να με  ζεσταίνει και έτσι άρχισα τις μειώσεις και βγήκε σαν ενα μεγάλο ζιβάγκο!

Πλέκεται με βελονάκι και είναι πανεύκολο !

Θα σας αφήσω με όμορφες εικόνες  παιδιών  απο διάφορες χώρες να μας θυμίσουν πώς είναι η απλή ζωή !


Καλή επιτυχία στο μπαζάρ της Βέροιας όπου δεν κατάφερα ακόμη να στείλω τίποτε αλλά καμαρώνω όλες τις δημιουργίες της μπλογκογειτονιάς!

Γειά σας και καλό Φεβρουάριο!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible