Η γαλάζια συλλογή μου ! 

Γειά σας .... εδώ είμαι πάλι με νέες εμπνεύσεις ...θαλασσινές!
Αυτό το καιρό τρέχω και δεν φτάνω γιατί θέλω να ετοιμάσω όμορφα πράγματα για τη mamart την έκθεση χειροποίητων όπου θα συμμετέχω και   θέλω και να τα φωτογραφίζω στάδιο στάδιο για να τα δείξω και εδώ σε σάς και .....πλέκω το απόγευμα ...ράβω τα πρωινά...φωτογραφίζω τα μεσημέρια μόλις ξεμυτίσει λίγο ο ήλιος που αυτό το καιρό δεν μας επισκέπτεται συχνά...

Στα ενδιάμεσα μουρμουρίζοντας   γκρ ....ουφ.....  μαγειρεύω , σκέτη αγγαρεία για μένα αυτό το διάστημα που αν με αφήσεις δεν θα φύγω απο το μικρό μου ραφείο με το ραδιόφωνό μου να παίζει και την ζηλευτή μου απομόνωση!


Σάκκοι αποθήκευσης ή αλλιώς πουγκιά σε όλα τα σιελ υφάσματα που είχα!Μαξιλαράκι ριγέ και ένα αστέρι πουά να κρέμεται στο τοίχο!
Καρδούλες μικρές σε μπεζ και λευκό και θαλασσί!


Καλάθια μικρά και μεγάλα που τα λατρεύω και αγοράζω και για μένα χωρίς να ξέρω τί θα τα κάνω αλλά όλο και κάτι βρίσκεται να τα γεμίσει!Η γαλάζια μου συλλογή με ταξιδεύει ....έχετε ξανακούσει ταξίδι με ραπτομηχανή? μήπως πρέπει να τα κοιτάξω αυτό?  Μάλλον όχι γιατί ίσως με γλιτώνει απο πολλά!

Και αυτά όλα θα τα δείξω αργότερα αναλυτικά ένα ένα ....ξέρετε  να φτουρήσουν και οι αναρτήσεις . 

Φιλιά σε όλους σας, με το καλό να έρθει η Ανοιξη , για μένα,  μόλις αρχίζουν οι χαιρετισμοί -     την Παρασκευή που μας πέρασε ήταν οι πρώτοι χαιρετισμοί  -  μυρίζει αναγέννηση της φύσης και   είναι μια πολύ γλυκιά  περίοδος με κατάνυξη !

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible