Σταράκια για τα μικρά αστέρια!

Γεια σας και καλή Ανοιξη!!  Μπήκε μεγαλοπρεπώς θα έλεγα αυτή η Ανοιξη και μας αποζημιώνει με τις όμορφες ζεστές μέρες για όλα τα κρύα του χειμώνα. Μόνο που το σπίτι μέσα τώρα φαίνεται πιο κρύο απο έξω και έτσι σήμερα αποφάσισα και ήπιαμε τον καφέ μας έξω στον ήλιο...κουβαλήσαμε όλα τα του πρωινού σε ένα μικρό τραπέζι που είχε το Μωριά και τη Ρούμελη πάνω του απο σκόνη αλλά με ένα γρήγορο καθάρισμα όλα τακτοποιήθηκαν  σε μια γωνιά ηλιόλουστη και  χαρήκαμε το Κυριακάτικο πρωινό μετά την εκκλησία . Τα σταράκια αυτά είναι σχετικά εύκολα απλά πλέκονται σε διάφορα στάδια και θέλουν μια κάποια προσοχή αλλά μην απογοητευτείτε ...βήμα βήμα θα τα πλέξετε.
Και αν τα κοιτάτε και αναρωτιέστε ναι είναι 2 διαφορετικά ...έπλεξα δύο σχέδια για να δώ ποιό μου αρέσει , το ένα είναι πιο μποτάκι και το άλλο πιο χαμηλό και αυτό προτίμησα μιάς και είναι καλοκαιρινό.


Τρία βασικά χρώματα μας χρειάζονται και νήμα εγώ πήρα βαμβακερό 50% και ακρυλικό 50% και με βελονάκι νούμερο 3,5 η 4 βγαίνει αυτο το νουμεράκι για 6 μηνών περίπου.
 Αρχίζουμε απο τον πάτο ...Μετά σηκώνουμε το πλαινό μέρος.
 Πλέκουμε το μπροστινό μέρος.... το λευκό καμπυλωτό 


Μετά τη γλώσσα με κόκκινο και τα πλαινά με κόκκινο πάλι!
 Το σχέδιο θα το γράψω κάποια στιγμή και θα το προσθέσω εδώ αλλά προς το παρόν επειδή τρέχω και δεν φτάνω δείτε το βιντεάκι μου και πιστευώ θα το πλέξετε έτσι ...
Εύχομαι να έχουμε καλή διάθεση ...γιατί είναι απαραίτητο και καλό για μας τους ίδιους πρώτα και για να στηρίξουμε τους γύρω μας , παιδιά....άντρες ...μαμάδες ...μπαμπάδες....!!

Βγείτε έξω ..όχι μακριά απο το σπίτι σας και κάντε πράγματα που δεν χρειάζονται καθόλου χρήματα όπως βόλτα με τα πόδια...ναι ναι αντέχετε...αφήστε για λίγο τις δουλειές , ποτέ δεν τελειώνουν , το ζώ κι εγω.......το σπίτι είναι Λερναία Υδρα , το ένα χέρι κόβεις το άλλο ξεπροβάλλει . Λές τέλειωσα τη κουζίνα και πάς προς το μπάνιο και σε περιμένει η μπουγάδα να την απλώσεις...πάς να απλώσεις και πρέπει να μαζέψεις τα προηγούμενα  , πάς στη σιδερώστρα να τα αφήσεις τα φρεσκοπλυμμένα και τρομάζεις ! πότε μαζεύτηκαν αυτά εδώ?....δεν συνεχίζω γιατι δεν έχει τέλος αυτό οπότε αν δεν πείς βγαίνω τώρα!! τα παρατάω όλα!!!  δεν γίνεται , χάνεις και τον ήλιο που λάμπει!!

Καλή εβδομάδα και καλά μπακαλιαρομαγειρέματα!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible