Friday, February 14

Ομορφες στιγμές !








Αυτός ο μήνας για πότε κύλησε ως εδώ  δεν το κατάλαβα .Είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτό το giveaway απο τον Ιανουάριο αλλά δεν πρόλαβα . Θέλω να σας πώ πόσο χάρηκα που μου αφήσατε η κάθεμιά το  σχόλιό της , το καθένα είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα , το κάθε όνομα ήταν μια φίλη , μια εικόνα....






Σαν καλό κορίτσι λοιπόν έγραψα χθές το βράδυ όλα τα ονόματα σε μικρά χαρτάκια και τα πήρα δίπλα μου , να τα διπλώσω σε μικρά ρολάκια, κάτι μου θύμισε η όλη διαδικασία απο τα παλιά....μάλλον σχολικές ημέρες και ψηφοφορίες . Τα έβαλα σε μια γυάλια , ανακάτεψα καλά και νάσου δύο ονόματα ...Θα σας τα δείξω λιγο πιο κάτω.....

Η μέρα είχε απο όλα σήμερα , λίγο πλέξιμο ...να τελειώσω το λουλούδι και να κάνω και το βιντεάκι μου, να φωτογραφίσω , αυτό είναι  κάτι που μου παίρνει  πολύ χρόνο, κυνηγάω τον ήλιο για να βγούν σωστές οι φωτογραφίες και έχει πολύ γέλιο γιατι αυτό το καιρό εκεί που λέω είναι ωραία μέρα σήμερα ...ο ήλιος κρύβεται κι εγώ μένω να τον περιμένω να ξαναβγεί...









Σας γράφω το σχέδιο του λουλουδιού που είναι εύκολο σχετικά

Πλέξτε   44   αλυσίδες με βελονάκι νούμερο 4

Σειρά 1 -  πλέξτε ποδαράκι στην έκτη αλυσίδα απο το βελονάκι σας , * πλέξτε 2 αλυσίδες , αφήστε άπλεκτη την επόμενη αλυσίδα και πλέξτε ποδαράκι στην επόμενη* πλέξετε απο * σε * ώς το τέλος

Σειρά 2 -  πλέξτε 2 αλυσίδες, γυρίστε , προσπεράστε τη πρώτη θηλειά της προηγούμενης σειράς, πλέξτε 1 ποδαράκι , 2 αλυσίδες , 2 ποδαράκια στην επόμεμη θηλειά, * αφήστε άπλεκτο το  ποδαράκι της προηγούμενης σειράς ,πλέξτε 2 ποδαράκια , 2 αλυσίδες , 2 ποδαράκια *, επαναλέβετε ώς το τέλος ( κάνατε τρυπούλες ή τετραγωνάκια)

Σειρά 3 - Αλλάξτε χρώμα, πλέξτε 2 αλυσίδες , γυρίστε, * πλέξτε 6 ποδαράκια μέσα στο κενό των 2 αλυσίδων της προηγούμενης σειράς, πλέξτε ένα μισό ποδαράκι ανάμεσα στα επόμενα 2 γκρούπ των 2 ποδαρακίων* επαναλάβετε ώς το τέλος, ασφαλίστε το νήμα , τελειώσατε!

Και το βιντεάκι μου

 

 Κι αφού βγήκε τόσο ωραίος ήλιος βγήκα κι εγώ να φτιάξω λίγο τις γλάστρες μου που γέμισαν ζιζάνια αλλα  και ένα μικρό αγριολούλουδο κατακίτρινο 























Γύρω απο ένα δένδρο τα ζουμπούλια που όλο το χειμώνα μένουν μέσα στο χώμα κρυμμένα , ξεπετάχτηκαν , τα είδα και χάρηκα και περιμένω πότε να ανθήσουν.

















Ορίστε λοιπόν δύο ονόματα , δυό φίλες που εβγαλα απο τη γυάλα 

















Η Μάθε και η Ελενα Λκορίτσια πολύ χαίρομαι για σάς και περιμένω τις διευθύνσεις σας για να στείλω τα δωράκια μου.


Γράφοντας τα ονόματα στα χαρτάκια σκεφτόμουν το κάθε μπλογκ .  η κάθε μιά φίλη έχει το χαρακτήρα της και τον δίνει πλουσιοπάροχα στις αναρτήσεις της. Κάποιοι γράφουν  και μας καθηλώνουν ,,,και ανάμεσά τους και αρκετοί άντρες, άλλη δημιουργεί....κάποια ζωγραφίζει πολύ όμορφα, μαγειρεύει πεντανόστιμα φαγητά, κάποια κάνει ντεκουπάζ με τέχνη, άλλη πλέκει ή ράβει, κάνει κοσμήματα υπέροχα...κάποια κάνει γλυπτά απο τόσο αναπάντεχα .....υλικά- που λέει κι ο σεφ-  άλλη αιχμαλωτίζει με το φακό της στιγμές του πλανήτη μας , άλλη μας ενημερώνει για πολιτιστικά δρώμενα, άλλη μας εμψυχώνει με τον όμορφο λόγο της......

Θα έβρισκα κι άλλα να πώ αλλά ήδη αυτά δείχνουν πόσος πλούτος υπάρχει σε όλα αυτά τα φιλικά σπίτια γύρω μας , ικανός να σε κάνει να ξεκινήσεις με ένα καφέ το πρωί και να σε πάει ως ένα ποτήρι κρασί το βράδυ.....

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε που απο ότι φαίνεται θα είναι φωτεινό και ζεστό !!

88 comments:

  1. Mαιρη μου καλησπερα!
    Χρονια πολλα για την ημερα!

    Συγχαρητηρια για ολη την αναρτηση! Οσα μας εδειξες και κυριος ο τροπος που μιλησες για ολους εμας στο τελος ειναι μοναδικος και δειχνει το ποσο γλυκος, καλοκαρδος και τρυφερος ανθρωπος εισαι!

    Θελω επισης να πω συγχαρητηρια στις δυο μας νικητριες, να ευχηθω να χαρουν τα δωρακια τους και να ειναι παντα ευτυχισμενες και καλοτυχες!

    Ευχαριστούμε για όλα πολύ!

    Καλό βράδυ να έχεις!

    Φιλάκια πολλά και καλό σκ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κικη μου ευχαριστω , ειναι οτι ακριβως αισθανομαι γι αυτη τη γειτονια αυτα που λεω , πολλα φιλιά και να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο φιλεναδα μου !

      Delete
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Βασιλικη μου νασαι καλα για οσα μου λες , πολυ χαιρομαι που θα ειμαστε παρεα απο πλεξιμο ...άλλο τιποτε, φιλιά και καλο Σ/Κ!

      Delete
  3. Συγχαρητήρια στις τυχερές. Αυτή η ανάρτηση εχει πολύ χρωμα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ Χριστινα μου τι κανεις? σε ευχαριστω πολυ και σου στελνω τα φιλιά μου!

      Delete
  4. Καλησπέρα Μαίρη μου!! Είναι πολύ όμορφα τα πλεχτά λουλούδια σου!! Δεν μένεις ποτέ χωρίς να δημιουργείς!!
    Συγχαρητήρια στις τυχερές νικήτριες!! Θα απολαύσουν τα δωράκια σου!!
    Να σαι καλά Μαιρούλα μου γλυκειά!! Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαριλενα μου νασαι καλα , ναι φτιαχνω συνεχεια ...χα χα λες και με κυνηγανε, καλα να περασεις εκει με τις εκδηλωσεις με τα βιβλια, φιλακια!

      Delete
  5. Τί όμορφα πλεχτά λουλουδάκιαααα!!! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι χρωματικοί σου συνδυασμοί!
    Και τα νήματά σου!!! όνειρο! Λατρεύω να βλέπω τακτοποιημένα κουβαράκια σε διάφορα χρώματα!
    (Ποιός να μου το έλεγε ένα χρόνο πριν πως θα μιλούσα έτσι για τα πλεκτά??!!!)
    ;-) χαχα!
    Και τα ζουμπουλάκια σου, με το καλό να ανθίσουν!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ! Να έχεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Α, ξεχάστηκα, καλέ!
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Πάντα τυχερές να είναι!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κολλας ετσι δεν ειναι? με τα χρωματα ,μετην υφη τους ...αστα ...εγω απο παντα ετσι ημουν με τα υφασματα ..ακομη και τωρα που δεν υπαρχει η βιοτεχνια, φιλακια Γιαννα μου καλο Σ/Κ που εκεί φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ ζεστό!!

      Delete
  6. πολύ όμορφα όλα όσα μας δείχνεις...τα πλεκτά σου..και τα λουλούδια σου
    μου άρεσε πολύ ο τρόπος παρουσίασης και τα λόγια σου σχετικά με το giveaway σου για τα κάθε μπλοκς , τη κάθε μπλοκερ, το κάθε σχόλιο που έγραψε , με τι ασχολείται στο μπλοκ της
    συγχαρητήρια στις νικήτριες πάντα τυχερές και να χαρούν τα όμορφα δώρα σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δελφινακι μου ετσι ειναι ...το καθε σπιτι και μια ιστορια και ενας κοσμος ....φιλιά πολλα , καλα να περσαεις το Σ/Κ!!!!

      Delete
  7. Όμορφα τα λουλουδάκια σου και οι οδηγίες πολύ σαφείς όπως πάντα!!!
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες, να χαρούν τα δωράκια τους!!!
    Καλό σ/κ!!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νεφελη μου ευχαριστω κουκλα μου , καλο Σ/Κ και φιλιά!

      Delete
  8. Πανέμορφα τα λουλουδάκια σου και οι οδηγίες σου όπως πάντα κατανοητές!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητήρια και στα κορίτσια που κέρδισαν το δωράκι σου!Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοριτσια μου γλυκα ευχαριστω πολυ καλα να περνατε σας φιλω!

      Delete
  9. Οταν έρχομαι στο σπιτάκι σου απολαμβάνω χρώματα , τάξη και ικανότητα!Διάβασα τις οδηγίες απλές κατανοητές όμως σε όσες γνωρίζουν το πλέξιμο!! Εγώ είμαι από τις άλλες !!χα!χα! Φιλάκια πολλά, ικανή και παραγωγική φίλη!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλο αυτο εισαι απο τις αλλες εεε.....καλυτερα δεν θα κουρασεις και τ αματια σου ...ασε μονο βλεπε χα χα χα....φιλακια πολλα ταλαντουχα φιλεναδα !

      Delete
  10. Συγχαρητήρια σε σένα γιατί είσαι εργασιομανής και φτιάχνεις έργα τέχνης.
    Συγχαρητήρια και στις τυχερές φίλες σου.
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Φλωρα μου εργασιομανης εεε αμα μου μπει να τελειωσω κατι ειναι αληθεια με πιανει μανια, φιλακια πολλα!

      Delete
  11. Πολύ όμορφα όλα
    Συγχαρητήρια στιε νικήτριες
    Φιλάκια ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρια Ελενα μου νασαι καλα , φιλιά πολλα!

      Delete
  12. Συγχαρητήρια στις τυχερούλες και σ'εσένα για τα όμορφα δωράκια που θα τους στείλεις.
    Τα πλεκτά λουλουδάκια είναι πολύ γλυκούλια, θα προσπαθήσω να φτιάξω κι εγώ σύμφωνα με τις οδηγίες σου. Η μπλογκο-γειτονιά μας έχει πράγματι απ'όλα τα καλά!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά, Μαιρούλα!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Μαριαννα μου , ξερεις εσενα σκεφτομουν κια τον ομορφο κηπο σου οταν φωτογραφιζα τα φτωχα μου μελλοντικα ζουμπουλια και λεω -τί φωτογραφιζεις βρε Μαιρη
      ?...ουτε ενα ανθος σαν της Μαριαννας δεν εχεις να δειξεις χα χα χα ....και ετσι το μονο που βρηκα ηταν ενα μικρο κιτρινο αγριολουλουδο κι αυτο, φιλακια πολλα!

      Delete
  13. Μαίρη, καλώς σε βρήκα κι εσένα και το υπέροχο blog σου! Έχεις πολύ υλικό και ευτυχώς που έχουμε σαββατοκύριακο μπροστά μας και έτσι θα επιστρέψω να δω αναλυτικά.
    Εύχομαι στις τυχερές να χαρούν τα όμορφα δώρα τους!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna μου καλη σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και να δημιουργεις οπως παντα ομορφα πραγματα, φιλακια πολλα !

      Delete
  14. υπεροχα ψυχή μου καλο βραδυ !!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω πολυ γλυκια μου,σου στελνω πολλα φιλιά !!!

      Delete
  15. Τελευταία με συγκινούν πολύ κάποιες αναρτήσεις όπως η δική σου Μαίρη μου! Οι γκέψεις που κάνεις για κάθε μια είναι κάτι που έχει μια βαρύτητα γιατί πράγματι όλες και άντρες βεβαίως κάνουμε ξεχωριστά πράγματα . Θαυμάζω πολύ τις πλεκτές δημιουργίες , το ντεκουπάζ τη γραφή και τα βρίσκω εδώ μέσα όλα .
    Συγχαρητήρια στις τυχερές και ευχαριστούμε που πάντα μας καθοδηγείς .
    Σε φιλώ με αγάπη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικολ μου ξερεις καθως βολταρω στη γειτονια λεω ακριβως οπως το γραφω ...ααα....παω εκει να δω αυτο 'η να διαβασω κατι ομορφο , ειναι το καθενα ξεχω\ριστο αληθινα , φιλιά πολλα ξερεις οτι σε αγαπω πολυ!

      Delete
  16. Τελειο το λουλουδακι το φτιαχνω τωρα .κοντευω να το τελειωσω.Αυτο μηπως μπορω να το βαλω και σε μπλουζα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα σου , πολυ χαιρομαι που το φτιαχνεις και βεβαια μπαινει σε μπλουζα , εμενα μου αρεσει και σε σακάκι οπως φορουσαν παλια τις μπουτονιερες και τωρα ολα αυτα επανερχονται και γινεται και βραχιολι αν πλεξεις μια μεγαλη αλυσιδα και τη στριφογυρισεις στο χερι και στερεωσεις καπου το λουλουδι...πολλα φιλιά και καλο Σ/Κ!

      Delete
  17. Replies
    1. Goodmorning how are you? i hope yoy have a very pleasant weekend , i send you my kisses!

      Delete
  18. Υπέροχο το λουλούδι σου , Μαίρη μου !!!! Ευχαριστούμε για τις οδηγίες !!!!
    Συγχαρητήρια στις τυχερές !!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικη μου καλημερα και σε ευχαριστω πολυ , φιλιά και ευχες για ενα ξεκουραστο και ομορφο Σαββατοκυριακο!

      Delete
  19. Καλημέρα Μαίρη!! Τι όμορφο λουλουδάκι που έφτιαξες!!!Μπήκε αμέσως στο φάκελο με τα πλεκτά που θέλω να φτιάξω!! Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!Φιλιά!

    ReplyDelete
  20. Κι εγω ζηλευω τα δικα σου χα χα ....ανταλλαγες , σε ευχαριστω πολυ και σε φιλώ!

    ReplyDelete
  21. Συγχαρητήρια στις τυχερές!!!!! Χρώματα χρώματα χρώματα γέμισε η οθόνη μου και πολύ μου άρεσε!!!! Τέλειο το λουλουδάκι το πλεκτό!!! Το βιντεάκι σου θα ακουστεί πολύ μέσα στο σπίτι μου!!!
    Πραγματικά πόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες είμαστε όλοι και πόσο όμορφα περνάμε! Φιλιά Πολλά Μαιρούλα μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου τι κανεις , εχουμε ποικιλια οχι αστεια!!!! σε ευχαριστω και σου ευχομαι να περασεις πολυ ομορφα το Σ/K ξεκουραστα και χαλαρα, φιλια πολλα!

      Delete
  22. Καλησπέρα, Μαίρη μου! Γέμισε η οθόνη μου χρώματα και ομορφιές...
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες!
    Φιλάκια πολλά, καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Ελλη μου σε ευχαριστω πολυ να περνας καλα και να φτιαχνεις ομορφα πραγματα παντα, φιλακια!

      Delete
  23. Βρε Μαράκι μου το πόσο έχω συγκινηθεί δεν περιγράφετε!
    Καταρχας μου άρεσαν όλα αυτά που έγραψες πραγματικά είναι πολύ συγκινητικά!
    Σπάνιο στις μέρες μας!
    Και επίσης είμαι τρισευτυχισμένη που κέρδισα στο giveaway που έκανες!!!
    Τόσο μα τόσο χαρούμενη!!
    Να είσαι πάντα καλά να φτιάχνεις καταπληκτικά πράγματα!
    Σου στέλνω ένα τεράστιο φιλί!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελενα μου τι καλα που περασες ! και ειχα στο νου μου να σου στειλω μηνυμα και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σου στειλω δωρακι, στειλε μου τη διευθυνση σου κουκλα μου κι απο Δευτερα στελνω, οσα γραφω τα εννοω ειναι πολυ ομορφη και ταλαντουχα ολη η γετονια, φιλιά πολλα!

      Delete
  24. Μαιρούλα μου τρελάθηκα με όλα αυτά τα χρώματα που έχεις στα κουβάρια!
    Απλά υπέροχα! Αλλά και η ενασχόληση με τις γλαστρούλες είναι άλλο πράγμα..!
    Πολλά μπράβο στις νικήτριες κοπέλες!
    Φιλάκια και καλά να περνάς!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινουλα μου ομορφη εμεις που δεν παμε πια σε πολλες εκδηλωσεις οπως εσεις οι μικρες τι αλλο να κανουμε? να ...πλεξιμο , κηπουρικη....χι χι ....φιλακια πολλα!

      Delete
  25. Συγχαρητήρια στις τυχερές και είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα χαρούν τα όμορφα δώρα τους!!
    Τα λουλουδάκια με το βελονάκι είναι υπέροχα και χάζεψα με τα νήματα..πόσο όμορφα χρώματα!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατόβραδο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μe Maria μου να εισαι καλα ευχαριστω πολυ , πολλα φιλιά και καλο Σ/Κ!

      Delete
  26. Μαίρη μου , υπέροχη ανάρτηση με φωτεινές φωτογραφίες και με φύση κι από όλα! :)))
    Συγκινητική στο τέλος τς. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα εξέφρασες για τους διαδικτυακούς φίλους ♥
    Τέλος καλότυχες πάντα να είναι οι τυχερές!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  27. Αριστεα μου εισαι κι εσυ απο τις πρωταγωνιστριες της γειτονιας !!!! οπως και ολες , ετσι μου βγαινει, φιλιά πολλα και καλη Κυριακη αυριο ...με βολτες παλι σε καρφωνω τωρα χα χα χα ...!!!

    ReplyDelete
  28. Κατερινα Παρος16 February 2014 at 00:15

    Το λουλουδι αν το βαλω σαν βραχιολι τι χρωμα νηματα προτεινετε να βαλω στο λουλουδι και στο αλυσιδακι εσεις που εχετε εμπειρια και γουστο.ποσο χοντρο νημα να ζητησω τι νουμερο βελονακι και ποσες στροφες να κανω το αλυσιδακι στο χερι μου.Ευχαριστω φιλια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου αν παρεις βαμβακερο σαν το δικο μου που ειναι λεπτο σχετικα κανε μια αλυσιδα να γυριζει 6-7 φορες γυρω απο το χερι...οσο για τα χρωματα εσυ τί χρωματα φορας? το λεω για να το συνδυασεις , αν φορας μαυρα μπορεις να το κανεις μαυρο με κοκκινο στο τελειωμα ή αν το κανεις για καλοκαιρι μπορεις να το φτιαξεις σε μπεζ αλυσια και μπεζ το λουλουδι με ενα εντονο για μπορντουρα οπως το τυρκουαζ....δημιουργησε εσυ το στυλ σου.....φιλακια πολλα!

      Delete
  29. Καλημέρα Μαιρούλα μου!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτάκι σου!!!!
    Δε πρόλαβα να πάρω κι εγώ μέρος στη κλήρωση που έκανες, αλλά δε πειράζει!!!!!
    Συγχαρητήρια στις τυχερούλες!!!
    Αυτο το πλεκτό λουλουδάκι μου χρειαζόταν τώρα και οι οδηγίες σου είναι τέλειες!!!!
    Να είσαι καλά!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρενα μου νασαι καλα , σε ευχαριστω ...τι ετοιμαζεις παλι? φιλιά και καλα φτιαξιματα!

      Delete
  30. Συγχαρητήρια στις τυχερές νικήτριες!! Θα απολαύσουν τα δωράκια σου!! Πολύ όμορφο τό λουλούδάκι σου!!
    Καί οι οδηγίες σου,τέλειες!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Dimi ευχαριστω πολυ και καλη σου βδομαδα απο αυριο!

      Delete
  31. Με γεια τα δωράκια στις τυχερές. Τα λουλουδάκια τέλεια .Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Κατερινα μου , καλη σου βδομαδα και φιλιά!

      Delete
  32. Αυτά τα πλεχτά σου Μαίρη μου είναι υπέροχα!!! Και τί χρώματα!!!! Φανταστικά και πολύ χαρούμενα!!!!
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγω πλεκτα.....εκει κολλημενη Κικη μου , καλη εβδομαδα που φαινεται οτι θα ειναι με πολυ ηλιο , φιλιά πολλα!

      Delete
  33. Συγχαρητηρια στις νικητριες!!! Υπεροχα τα λουλουδακια σου! Καλημερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρια μου γεια σου , σε ευχαριστω , λουλουδιαζω αυτο το καιρο...φιλακια!

      Delete
  34. Συγχαρητήρια στις τυχερές. Η 4η φωτογραφία (καλάθι με νήματα) είναι απίθανη! Καλημέρα & καλή εβδομάδα εύχομαι :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δημητρα μου αρεσει πολυ η στυλιστοικη ματια σου κι απο σενα ειναι πολυ καλοδεχουμενος ο καλος λογος, να εισαι καλα και καλη βδομαδα, φιλιά!

      Delete
  35. Πολύ όμορφα λουλούδια.
    Το βίντεο σου ήταν υπέροχο.
    Περιμένω το επόμενο!
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιωργια μου να εισαι καλα , καλως βρεθηκαμε και φιλακια!

      Delete
  36. Καλή εβδομάδα!! Να χαρούν τα όμορφα δωράκια σου οι νικήτριες!!
    Πραγματικά αυτός ο μήνας κύλησε πολύ γρήγορα, έτσι μου φάνηκε κι εμένα!
    Ισχύουν αυτά που έγραψες στο τέλος.. Ξέρεις τι μου αρέσει; Να έχει η καθεμία και ο καθένας την δική του ταυτότητα.. Σαν παζλ η γειτονιά μας αλληλοσυμπληρώνεται! Πολλά φιλιά καλό βράδυ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Κατερινα μου εσυ εισαι και μικρη , εμενα μου φευγει ο χρονος λιγο πιο γρηγορα απο παλια , λοιπον το καθε μπλογκ οντως εχει την προσωπικοτητα του, παζλ καλα το λες, φιλια πολλα!

      Delete
  37. Όμορφα λουλούδια! Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Gina μου καλο σου βραδυ!

      Delete
  38. Beautiful flowers!!!
    Have a lovely week!

    ReplyDelete
  39. τι υπέροχα τα λουλουδάκια σου!!! και τι χρώματα!!!! μύρισε Άνοιξη!!!! :) πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες! φιλάκια πολλά! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eυη μου χρωματα εντονα να παιρνουμε τα πανω μας, φιλακια!

      Delete
  40. Τι ομορφα τα πλεκτά λουλουδάκια σου, Μαίρη μου!! Και το βιντεάκι τόσο κατατοπιστικό!
    Οι σκέψεις σου είναι και δικές μου!
    Καλό βράδυ, καλή μου! Παντα να'σαι καλά, και συγχαρητήρια στις τυχερές του διαγωνισμού σου!

    ReplyDelete
  41. Πεπη μου καλημερα ...λιγο βροχερη, σημερα μας τα χαλασε ο καιρος σε ευχαριστω πολυ και σε φιλω!

    ReplyDelete
  42. Καλώς ήρθες Mairi Grasia και σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ευγενικά σου λόγια!
    Κι εγώ ενθουσιάστηκα με το blog σου, σήμερα που το ανακάλυψα και ήδη από το πρωί είσαι στα αγαπημένα μου!
    Εξαιρετικά τα λουλουδάκια σου! Ξέρεις κι εγώ πλέκω και με βελονάκι και με βελόνες και εκτιμώ πολύ τις τόσο χρυσοχέρες φίλες μου!
    Πολλά φιλιά και καλημέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαγδα μου κι εγω χαιρομαι και περναω πολυ ομορφα τριγυρνωντας και διαβαζοντας στο μπλογκ σου , εισαι λοιπον κι εσυ χρυσοχερα σιγουρα αφου πλεκεις και με ολους τους τροπους, θα τα λεμε , φιλιά πολλα!

      Delete
  43. Τα λουλουδάκια υπέροχα. Ο ήλιος Μαίρη μου θα βγεί και θα χαρείς τα ανθισμένα ζουμπούλια σου, ο καιρός πλησιάζει. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.Με υγεία να χαρούν τα δωράκια σου οι τυχερές. Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιούλα μου που εισαι χαθηκαμε ! εμαθα πηγατε για καφε αλλα μου πεφτετε λιγο μακρια ...και ηθελα πολυ να ερθω δεν τα καταφερα , σε ευχαριστω πολυ και σε φιλω!

      Delete
  44. σε περιμένω στο Blog Μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ηρθα ...πολυ ομορφα ολα οσα ειδα στο μπλογκ σου και χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε , φιλακια!

      Delete
  45. Τα πλεκτά σου είναι πάντα αξιοπρόσεκτα. Θα σταθώ στα ενοχλητικά ζιζάνια, που για μένα είναι μπελάς αφού έχω ολόκληρο κήπο! Πλησιάζει ο καιρός που θα ανθήσουν τα λουλούδια. Πολύ όμορφο το αγριολούλουδο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ φιλεναδα αυτα τα ζιζανια , τι στο κηπο που λες? στο χωραφι να δεις και σκυψε και ξανασκυψε , θελω ιδιαιτερη γυμναστικη για να αντεξω!! περιποιησου τα λουλουδια , τι ομορφα που ειναι οταν πρωτοανθιζουν εεεε. φιλιά πολλα!

      Delete
  46. Το λουλο'υδι θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί έψαχνα να βρω πως φτιάχνεται! Κ εγώ τα ζουμπούλια μου περίμενα, από προχθές εσκασαν μύτη κ τα λουλουδάκια τους! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοφη μου τωρα που μιλαμε άνθισαν ...βοηθησε ο καιρος, τι καλα να μην ξανακανει κρυο!! πολλα φιλιά και να εισαι παντα κεφατη!

      Delete
  47. Καλησπέρα, έφταξα για τις εγγονές μου όμορφες και γρήγορες κορδέλες για τις φίλες τσαντάκια και πολλά όμορφα λουλούδια όλο και κάπου θα τα στολίσω, μα και τα τερλικάκια. Όλα κατανοητα και με τρόπο σαν να τα δείχνεις στις φίλες σου ευχαριστούμε/// Ελένη Καψή

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και χαιρομαι Ελενη μου και ορεξη να εχεις να πλεξουμε κι αλλα ομορφα πολλα, φιλιά και καλη βδομαδα!

      Delete

I will be very glad to read your comment!