Saturday, November 2

Περιμένοντας τον......Blogger !! Διαγωνισμός γκρινιάρας....

















Κάπως έτσι ειμαι , όπως ο Ιγκορ περιμένει με την ελπίδα στα μάτια περιμένω κι εγω πότε θα μου πεί η Αριστέα ότι φάνηκε η ανάρτησή μου με τα κείμενα των αγαπημένων φιλενάδων που αξίζει να διαβάσετε .

Αλλά επειδή ο μπλογκερ δεν μου κάνει τη χάρη .....γι αυτό κάνω κάλεσμα , θα βγάλω τελάλη σαν τη Ρένα 

Ακούσατε ακούσατε , τα κείμενα για διάβασμα και ψηφοφορία βρίσκονται λιγο παρακάτω, κάντε μου τη χάρη να τσουλήσετε με τη ροδέλα και διαβάστε ....δεν θα χάσετε ......

17 comments:

  1. Μαίρη μου , εμένα μου τα έδειξε κανονικά τη νέα σου ανάρτηση με τα κείμενα του διαγωνισμού, από την πρώτη ημέρα που τα ανάρτησες...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ μπραβο να που φανηκε και καπου , ευτυχως αλλα ουτε και στο δικο μου μπλογκερ δεν ειχε φανει, φιλακια πολλα δελφινακι !

      Delete
  2. χχαχαχααχα... μάλλον η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε!!!

    ReplyDelete
  3. Τι ειν αυτα.....Γρινια ειν αυτη;;;;
    Και ειστε και γυναικες...Να δειτε τη Μαρικουλα...!!!
    Σας βαζει κατω ολες...!!!
    Και να μερικα μικρα παραδειγματα...
    -Δεν με νοιαζει που εχει αγωνα....Να πας εξω να τονε δεις τον αγωνα...Εγω θα δω το...
    ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΤΟ....!!!

    -Δεν πειραζει καρδουλα μου...Θα δω κι εγω το ΠΑΚΕΤΤΟ να δακρυσω με τις παρατημενες κορες..Και τις ξεχασμενες μανναδες...

    -ΟΧΙ να πας να δεις τον αγωνα εξω..Και να με αφησεις να δω την εκπομπη μου...
    ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ κυριε...
    -Αλλα ΠΟΥ να καταλαβεις...!!!..Αναισθητε...!!!..Σχολιαζεις..Και με νευριαζεις...!!!

    -Καλα..Θα βλεπω..Και ΔΕΝ θα σχολιαζω...

    -ΟΧΙ να φυγεις...Γιατι εγω θελω να σχολιαζω...!!!...

    -Καλα..Θα ακουω...

    -Και θα συμφωνεις...!!!

    -Μαστα..θα συμφωνω...!!!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα κε Μαχαιρη μας ......γιατι δεν το στειλατε να μπει με τα αλλα κειμενα, αυτο ειναι αστεράτο, τελεια σκηνη, την καταλαβαινω τη Μαρικουλα πολυ καλα και συμπασχω ...λυπαμαι ..αλλα ερχομαι στη θεση της, καλη ακλη Κυριακή!

      Delete
  4. χαχαχαχαχα!
    Δεν άντεξα χτες και την έκανα! Μου έπεσε και κομματάκι βαριά η μακαρονάδα καθώς δνε έχω συνηθίσει να τρώω μετά τις 7,00μμ
    Επιτέλους όμως φάνηκε ότι έκανες νέα δημοσίευση!

    Περίεργο όμως! Διαβάζω ότι το Δελφινάκι την έβλεπε ..Το σίγουρο είναι ότι σε μένα και σε άλλους φίλους μας κοινούς που σε έχουν στα αγαπημένα τους δεν φαινόταν! Γιατί εγώ από κει ενημερώνομαι: από τα αγαπημένα μου!
    Καλή σου μέρα κι ελπίζω να ξεκουράστηκες από όλη αυτή τη φασαρία Μαίρη μου!

    ReplyDelete
  5. Μαίρη μου σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!!!!!!!!!!!!!! πλεον όταν κάνω αναρτήσεις πρέπει να βασανιστώ μερικές ώρες, να κάνω δέηση στο Θεό, να ξορκίσω το κακό και ότι άλλο φανταστείς για να καταφέρω να με δουν όλοι οι φίλοι!!! Αυτά κορίτσι μου για να μην νιώθεις μόνη ήρθα να σου συμπαρασταθώ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρια μου πως με καταλαβαινεις και κοιτα πού τυχαινει οχι σε οποια ναναι αναρτηση που αντε λες την αλλαζω , την ξαναδειχνω αργοτερα , οταν εχεις φίλων γραπτα νοιωωθεις σαν οικοδεσποινα και αγχωωνεσαι , μα λες αυτο βρηκε να μην εμφανιστει?. Το εσωσα νομιζω, φιλιά και σε ευχαριστω πολυ!

      Delete
  6. Καλή εβδομάδα να έχεις με υγεία. Και ένα φιλάκι στον Ιγκορ που είναι σκέτη γλύκα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου καλη βδομαδα και σε σενα , φιλιά πολλα παιρνει ο μουργος και αγκαλιες γιατι ειναι χαδιαρης , οποιος μπαινει στο σπιτι δεν πιστευει οτι κολλαει επανω του το κεφαλι του για να τον χαιδεψεις, καλο βραδυ και σε ευχαριστω αν δεν βαριεσαι διαβασε παρακατω και ψηφισε!

      Delete
  7. Εμένα κανονικά μου είχε εμφανιστεί η ανάρτηση, αλλά είπα να το αφήσω για Κυριακή πρωί το... διάβασμα! Τελικά, τώρα κατάφερα να περάσω!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!!!
    Καλό μήνα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
    (Ο Ιγκόρ είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΑΤΣΑ!!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να εισαι καλα, μα θελει και την ωρα του τοσο διαβασμα , ουτε παννελληνιες!!! φιλακια πολλα!

      Delete
  8. καλημερα ενα βραβειο σε περιμενει. http://otanexoesena.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ τρεχω να το δω και επανερχομαι, φιλακια!!!

      Delete
  9. Καλώς σε βρίσκω Μαιρούλα μου..ότι κι αν συμβαίνει με τις αναρτήσεις είναι τόσο όμορφη η μπλογκογειτονίτσα μας που τα απαλύνει όλα..ο Ιγκόρ σου είναι κούκλος και φαίνεται πανέξυπνος γιαυτό παρηγορήσου που τον έχεις!!έτσι κι εγώ παρηγοριέμαι όταν έχω κάτι με την Σίντυ μου την γλυκιά μου σκυλίτσα που μου γιατρεύει όλα μου τα αρνητικά..επέστρεψα μετά απο ενοχλητικές ημικρανίες που με είχαν απομακρύνει απο τον υπολογιστή μου..θα τα κλέμε πλέον κανονικά..φιλάκια πολλά..σου εύχομαι ένα όμορφο απογευματάκι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καιτουλα ειχα καιρο να δαιαβασω ποιημα τωρα το συνειδητοποιω, αχ αυτες οι ημικρανιες υποφερω πολλα χρονια παλια ηταν πολυ πιο δυνατες , τωρα απαλυναν αλλα εχω κανει οτι μπορεις να φανταστεις, βελονισμους , ομοιοπαθητικη....να εισαι ψυχραιμη και θα σου περνανε ολα πιο ευκολα , ειναι και αλλαγη εποχης τωρα και δεν τις γλιτωνεις, αγκαλιασε και τη Σιντυ , η κορη μου οταν ποναει τον κυνηγαει τον Ιγκορ , να τον αγκαλιασει αλλα δεν στεκεται ο ατιμος ενω οταν θελει αυτος χαδια κολλαει επανω μας,σε ευχαριστω πολυ θα τα λεμε, φιλιά !!!

      Delete

I will be very glad to read your comment!