Thursday, October 17

Διαγωνισμός γκρίνιας ! Ποιά είναι η πιο γλυκιά και αστεία γκρινιάρα!


 Διαγωνισμός γλυκιάς γκρινιάρας

Μή μου πείτε ότι δεν γκρινιάζετε! Και όταν λέω γκρίνια μην πάει ο νους σας ότι είναι κακό, αντιθέτως πιστεύω ότι έχουμε όλες απόλυτα δίκιο. Εννοώ την καθημερινή σπιτίσια γλυκιά  γκρίνια μας για πράγματα που μπορεί να μας βγάλουν εκτός εαυτού και συνήθως συμβαίνουν επανειλημμένα, μας ανακατεύουν το γραφείο μας , μας παίρνουν τα πράγματά μας, τί κι αν ζητάμε να τα διορθώσουν ...τίποτε ξανά και ξανά.... το ψαλίδι μου δεν είναι στο συρτάρι μου, πάλι μου το πήραν! Τέτοια μικρά , γλυκά πραγματάκια σας καλώ να σκεφτείτε και να γράψετε, που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μας και αφορούν το νοικοκυριό μας, τη τάξη μας που την χαλάνε , πέντε αφορμές για μουρμούρα που μας δίνουν οι οικείοι μας  που υπεραγαπάμε, παιδιά που λατρεύουμε, μαμάδες μπαμπάδες, πεθερές, αγαπημένοι μας , φίλοι φίλες....














Σκέφτηκα λοιπόν καθώς στο σπίτι με λένε γκρινιάρα ......πφφφ...όχι ότι το πιστεύω,  να γράψετε, όσες θέλετε 5-6 πράγματα για τα οποία γκρινιάζετε  , τα οποία σας κάνουν λίγο έξαλλες και να περιγράψετε αστείες στιχομυθίες ,γλυκές απειλές , έτσι να μοιραστούμε στιγμές απο την καθημερινότητά μας , να γνωριστούμε καλύτερα, Στείλτε στο μέιλ μου mairi.grasia@gmail.com το κειμενάκι σας, βάλτε και ένα τίτλο αν θέλετε , ετσι θα είναι πιο ενδιαφέρον και θα μας μένει στο μυαλό πιο εύκολα το κάθε κείμενο, απο σήμερα έως και το τέλος του μήνα  τις 31 Οκτωμβρίου και μετά θα τα δημοσιεύσω  με τη σειρά που θα τα πάρω,ανώνυμα και θα ψηφίσουμε όλες ποιά είναι η πιό πνευματώδης, αστεία , γλυκιά,,,γκρινιάρα και μην ξεχνάμε πάνω απο όλα γκρινιάζουμε γιατί προσφέρουμε στους ανθρώπους μας και τους αγαπάμε και έτσι ο διαγωνισμός αυτός είναι για το καλό και την αγάπη!!!



Αν θέλετε βάλτε στο blog σας την επάνω φωτογραφία με τη λεζάντα.Στο νικητή -νικήτρια θα στείλω και ένα δώρο που βεβαίως θα του αξίζει, ένα πλεκτό που θα δείξω σε επόμενη ανάρτηση μου. Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω όσα λέμε όταν πίνουμε καφέ μεταξύ μας και εύχομαι να περάσουμε καλά , πείτε μου πώς βρίσκετε αυτή την ιδέα στα σχόλιά σας .


Σας εύχομαι να περνάτε καλά και όλα τα προβλήματα να μικραίνουν, να μικραίνουν ώσπου να εξαφανιστούν!!!

66 comments:

  1. Τρελενομαι!!!! Ααα θα στειλω...! Μπραβο Μαιρη μου και μονο που το σκεφτομαι γελαω...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελεάννα σκεψου και πες πως ακριβως τους βασανιζουμε λιγο με τα λογια μας που ειναι και η άμυνα μας, να γελασουμε , εννοειται οτι θα πω κι εγω, φιλιά πολλα!

      Delete
  2. αχαχαχα! Υπέροχη ιδέα Μαίρη μου! Κατεξοχήν γκρινιάρα θα στρωθώ και θα γράψω κάτι σίγουρα!
    Μου έφτιαξες ...το βράδυ! Να'σαι καλά!
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

    Να'σαι σίγουρη..θα γελάσεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε ...μα Αριστεα μου το ακουω που το ακουω , το γκρινιαρα , να μην το διασκεδασω και λιγο? Και ενταξει ειμαι γκρινιαρα αλλα δεν ξερεις ποσο βασανιστικα για τον χαρακτηρα μου ειναι αυτα που μου κανουν, σε περιμενω με περιεργεια να δω αν με ξεπερνας, φιλακια!

      Delete
  3. Ομολογώ πως δεν έχω διαβάσει κάτι πιο έξυπνο και πρωτότυπο!! Πολύ καλή ιδέα!! Χαχα! Καλησπέρα και καλώς σε βρίσκω! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πετρουλενια που σε διαβαζω συχνα και μου αρεσεις, σε ευχαριστω εσενα δεν σε κοβω για γκρινιαρα , αν εισαι εστω και λιγουλακι γραψε κατι που γραφεις και ομορφα, φιλιά πολλα!

      Delete
    2. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!! Αχαχα!! Καλημερούδια! :))

      Delete
  4. Θα περιμένω να σας καμαρώσω!! χε χε
    Καλό βράδυ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nομιζεις οτο εξαιρεισαι εσυ σαν αντρας? Οχι μπορεις άνετα να παρεις μέρος , εμεις απλως εχουμε το ονομα αλλα τη χαρη της γκρινιας την εχουν και τα 2 φυλα, για περαστε παρακαλώ, καλη σου νυχτα!

      Delete
  5. Τί όμορφη ιδέα!!!
    Βέβαια, εκτός του ότι δεν γκρινιάζω, είμαι και τόσο τέλεια και πνευματώδης που νομίζω πως θα φανεί αμέσως ποιο είναι το δικό μου κείμενο!!!
    ;-) (Κρυάδες!!!)
    Φιλάκια πολλά και αγκαλίτσες ακόμα περισσότερες!!!
    Έ, ρε γκρίνια που έχει να πέσει!!!
    ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιάννα μου αν δεν γκρινιάζεις πραγματικα θα σου δωσω βραβειο μονο και μονο γι αυτο , ανυπομονω να σε διαβασω, πολλα φιλιά και ζεστες αγκαλιές απο μενα που αναβω το τζακι γιατι ο Βαρδαρης μας λυσσομαναει σημερα!

      Delete
  6. Αααα πολύ μου άρεσε η ιδέα σου! Και ναι μου έχει βγει το όνομα της γκρινιάρας αλλά να ξερες τι τραβάω και πως το απέκτησα! Ετοιμάζομαι να σου στείλω ένα μικρό δείγμα χιχιχι Θα γίνει της γκρίνιας το κάγκελο μου φαίνεται!!! χαχαχα φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου αυτο ακριβως λεω κι εγω , ενταξει γκρινιαζω αλλα τί μου κανουν ....ααχχχ πολυ μου αρεσει της γκρινιας το καγκελο!!! Φιλιά πολλα , περιμενω!

      Delete
  7. Αγαπητή Mairi, έμαθα πως με γύρευες.
    Εδώ είμαι λοιπόν, θαυμάζοντας το ωραίο blog σου και γελώντας με την έξυπνη ιδέα σου για... διαγωνισμό γκρίνιας.
    Για να σου λύσω την απορία, δεν έχω blog (δεν προλαβαίνω!). Είμαι μια από τον σύλλογο "Αστέγων Καταληψιών", που μας έχει υιοθετήσει αυτή η " Αγία Πέτρα της Φιλοξενίας".
    Ως πρόσφατα ήμουν "Ανώνυμη", και έφτιαξα λογαριασμό Google μόνο για να μπορώ να σχολιάσω σε αξιόλογα blogs που δεν επιτρέπουν ανώνυμα σχόλια (όπως του ΜΑΧΑΙΡΗ
    Η πρόσκλησή σου για τον διαγωνισμό γκρίνιας με βάζει σε πειρασμό!
    Καλώς σε βρήκα. Φιλιά Άννα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aννα μου σε ψαχνω γιατι σε ψηφισα και το Τοπιο ήταν απο τα αγαπημενα μου στο διαγωνισμό της Φλώρας και ήθελα να στείλω κάπου το σχολιο μου και το μπραβο μου εε και έμπαινα στο γκουγκλ και ξαναμπαινα και λεω αχρηστη ειμαι φαινεται, αφου σε βρηκα ησυχασα , χαιρομαι πολυ που μιλαμε, θα χαρω να διαβασω για το τι γκρινιαζει η καθεμια μας και εσυ αν το αποφασισεις , σου στελνω φιλιά και την αγαπη μου, καλη σου μερα!

      Delete
    2. Μαίρη μου θα μου επιτρέψεις μία μικρή "παρέμβαση";; Έψαχνα κι εγώ την Άννα, να την ευχαριστήσω όχι μόνο που ψήφισε την ιστορία μου με τους 3 βαθμούς αλλά και που το αιτιολόγησε τόσο όμορφα! Και να την συγχαρώ για την συμμετοχή της! Θα χαρούμε πολύ να φτιάξεις και το δικό σου blog Άννα!!

      Delete
  8. Αυτός και αν είναι διαγωνισμός !!! Ουάου Μπράβο Μαίρη μου , θα δυσκολευτώ βεβαίως , αλλά κάτι θα βρώ!!! Χαχαχα
    Φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικολ οσες δυσκολευονται , ειναι συσευρετο ειδος αναμεσα μας και θελουν ειδικο βραβειο και βεβαια δεν θα το πω πουθενα, οτι υπαρχουν και τετοιες γυναικες γιατι δεν με συμφερει, γραφε μη χαλας τη πιατσα, φιλακια!

      Delete
  9. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια γκρίνια... αν τα καταφέρω θα γράψω...
    Ελπίζω να τύχει μια στιγμή γκρίνιας ως τότε ή καλύτερα να μην υπάρξει κι ας μην τη γράψω;
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααααα κι εσυ πας για ειδικο βραβειο, αρχιζω να νοιωθω μονη , αν βρεις, που θα ειναι γλυκια γκρινια που ελπιζω να μη βρεις αφορμη γι αυτο και το ευχομαι σε όλους, γραψε να εχουμε να διαβαζουμε, Φλώρα μου να περνας καλα και να ταξιδευεις παντα σε ομορφα μερη!

      Delete
  10. Υπάρχουν τόσα πολλά για να γκρινιάζουμε 25 ώρες το 24ωρο! Ειδικά στις πόλεις... Το δύσκολο θα ήταν να ζητήσεις (αληθινό όχι φανταστικό) κείμενο με ότι φέρνει ηρεμία!
    Πάντως κανείς δεν θεωρεί τον εαυτό του γκρινιάρη...!
    Καλές γκρινιαροϊστορίες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι υπερχουν πολλα γι αυτο λεω για μεσα στο σπιτι γιατι αν πιασουμε τα εξω δεν τελειωνουμε, καλή ιδεα αυτη , αλλη φορα θα κανουμε κειμενο με οτι φερνει ηρεμια, εγω να σου πω ξερω οτι γκρινιαζω δηλαδη ...ζηταω συνεχεια κατι σωστο αλλα επειδη δεν το κανουν και το λεω και το ξαναλεω αυτο θεωρειται γκρινια, αν εχεις κατι να γραψεις θα χαρω , αν οχι πιστευω θα γελασεις με τα δικα μας, φιλακια!

      Delete
  11. Ωχουυυυ και πάνω που είπα ξενοιάσαμε με τα βραβεία και τα ερωτηματολόγια προέκυψε γαργαλιστικός διαγωνισμός! Οχι πως έχω να συνεισφέρω επικοδομητικά,καθότι δεν είμαι γκρινιάρα,αλλά για πάρτη σας κάτι θα κάνω Κυρία μου,τουλάχιστον θα δημιουργήσω για νάχω να γράψω,χαχαχαχα
    Φιλάκια πολλάάάά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαρα μου καλημερα εσυ εισαι εξω καρδια και εκει στα ηλιολουστα μερη σας ,περνατε καλα και φαινεται οτι σε προσεχουν και σε ακουνε εσενα αλλα λιιιι...γο κατι λιγο θα εχεις να μας πεις χα χα χα σε περιμενω με αγαπη και δεν κρινουμε ποτε , μονο παμε να περασουμε καλα, φιλιά πολλα!

      Delete
  12. Η αλήθεια είναι ότι γκρινιάζω πολύ!!!Αν θα καταφέρω να γράψω,όμως δεν το υπόσχομαι,παρότι σαν ιδέα μ'αρέσει !!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα ...γραψε δεν θα κριθουμε σαν συγγραφεις ! Θα δωσουμε το κλιμα της γκρινιας μας απλως και θα πουμε γιατι το κανουμε ασε που ειναι γνωστο , δεν μας ακουνε κι εμεις τα θελουμε ολα καθαρα, τακτοποιημενα, κακο ειναι αυτο?Σου στελνω φιλιά να ξερεις εγω πρωτη εχω να πω...!

      Delete
  13. αααα πολυ καλο!!!!!
    θα συμμετασχω και εγω! χιχιχι

    φιλακια πολλα! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα Κικη που τα λες και παραστατικα , σε περιμενω με ορεξη να σε διαβασω, φιλακια καλη σου μερα!

      Delete
  14. Καλημέρα Μαίρη μου!!! Αχ, πολύ καλή ιδέα... Αν θυμηθώ κάτι θα σου στείλω κι εγώ!!!
    Φιλάκια πολλά!!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φωτεινη υπεκφευγεις! Πλακα θα εχει, θυμησου εστω κι ενα πραγματακι , τους εαυτους μας θα σατυρισουμε λιγο, φιλιά πολλα!

      Delete
  15. Καλημέρα Μαιρούλα!
    Τι όμορφη ιδέα έριξες...!
    Κατεξοχήν γκρινιάρα και εγώ! χαχαχα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα γλυκια εσενα σε κοβω για πνευματωδη γκρινιαρα , με το γαντι που λεμε , σε περιμενω, πολλα φιλιά και καλημερες!

      Delete
    2. τώρα που πήρες το mail μου, το ξανασκέφτηκες...;;; χαχαχαχα!
      Φιλάκια!

      Delete
  16. Καλημέρα Μαίρη!!! Είμαι σίγουρη πως θα διαβάσουμε πολλές γλυκιές γκρίνιες!!! :)) Παίρνω το εικονάκι και θα προσπαθήσω να συμμετέχω κι εγώ!! Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βιβη ολο και κατι θα θυμηθουμε , μικρες σκηνες και νευρακια τοσοδουλικα, προσπαθησε , θα χαρωω , φιλακια!

      Delete
  17. Καλησπέρα, Μαίρη μου! Η ιδέα σου είναι φο-βε-ρή!!!!
    Θα το προσπαθήσω (να βγάλω τα άπλυτά μου στη φόρα, χαχαχα!!)
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eλλη θα τα βγαλουμε ολες στη φόρα και θα γελασουμε πολυ στο ορκιζομαι απο αυτα που διαβαζω ηδη, φιλιά σε περιμενω!!!

      Delete
  18. Απ' τις πιο πρωτότυπες ιδέες, και μπράβο σου.
    Αν σκεφτώ κάτι καλό, θα συμμετάσχω με πολλή χαρά.
    Φιλιά, Μαίρη μου. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lysippe μου καλησπερα, σκεψου σκεψου ολο και κατι θα ανασυρει το μυαλουδακι σου , θα χαρω να εισαι παρεα στη γλυκογκρίνια, φιλακια!

      Delete
  19. Να μαι κι εγώ...μου άρεσε η ιδεα σου...πρωτότυπη ιδεα για διαγωνισμό....νομίζω δεν είμαι γκρινιάρα , όμως θέλω να συμμετέχω κι εγώ επειδή μου άρεσε η ιδέα... αν δε σου αρέσει η ιστορία μου ή δεν είναι στα πλαίσια του διαγωνισμού μπορείς να μην την αναρτήσεις...
    τρέχω να την γράψω και να σου τη στείλω στο εμαιλ
    καλή επιτυχία στο διαγωνισμό σου
    καλό σ/κ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αστειευεσαι που δεν θα αναρτησω? Ποια ειμαι εγω να διαλεξω , εδω βγαζει η καθεμια τον εαυτο της και ο εαυτος μας ειναι σεβαστος και απο μας και απο τους αλλους, δελφινακι μου γραψε πολυ θα χαρουμε πλες να διαβαζουμε η μια τα χουγια της αλλης, φιλουθκια πολλα!

      Delete
    2. συμμετεχω για στήριξη , επειδή και συ στήριξες το δικό μου διαγωνισμούλη τον καλοκαιρινό..αυτό που εννοούσα, ειναι ότι μπορεί να μη ταιριάζει με το θέμα σου , να μην εννοούσες αυτό με τη γκρίνια.. :)
      σ ευχαριστώ Μαιρη μου , φιλούθκια

      Delete
    3. Μια χαρα ταιριαζει!!

      Delete
  20. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ!1
    ΚΑΠΟΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΠΟΛΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ!1
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ!!!
    ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρενα μου κι εγω δεν θελω να με θυμουνται σαν γκρινιαρα αλλα δεν θα το αποφυγω , δεν φταιω ομως αληθεια ,στο κειμενο μου θα εξηγησω γιατι δεν φταιωω, φιλιά περιμενω το γραπτο σου και χρωσταμε ενα καφε, φιλιά!

      Delete
  21. Μαίρη μου σε περιμένει βραβειάκι
    http://eleannasdeardiary.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6112.html
    έλα μιά βόλτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελεαννα μου πηγαινω να δω , φιλιά και ευχαριστω πολυ που με θυμηθηκες!

      Delete
  22. σούπερ! μα καλά, βρες μου μια γυναίκα που να μη γκρινιάζει έστω και λιγουλάκι!!! ¨)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ξερω κι εγω ? Θα υπαρχει ισως .....αλλα καθολου? Μαλλον απιθανο οπως το λες εστω και λιγουλακι θα γκρινιαζει , αυτο βεβαια δειχνει και επαφη με τους αλλους , για μενα , αν δεν γκρινιαζεις ειναι σαν να τον εχεις διαγραψει τον αλλο, λεω τωρα εκτος κι αν ειναι ο σουπερ τελειος αντρας, παιδι, μαμα...evonita μου θα χαρωω να σε διαβασω αν στειλεις κειμενακι, φιλιά πολλα!

      Delete
  23. Αν και δεν είμαι γκρινιάρα,μόνο φωνακλού (χαχα) μερικές φορές, με "εξιτάρει" η ιδέα σου, Μαίρη μου! ! Θα προσπαθήσω να φτιαξω ένα κείμενο και να σου το στείλω! Φιλάκια, καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή να'χεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πεπη μου ετσι ειναι αλλη φωναζει αλλη γκρινιαζει, εχουμε ποικιλια ....οταν κανουμε τοσα πολλα φυσικο ειναι, ευχομαι να μπορεσεις να γραψεις ετσι για το χαβαλέ ....το τζερτζελε που λενε, καλη Κυριακη και πολλα φιλιά!

      Delete
  24. "Εγώ δεν είμαι γκρινιάρα, λίγο παραπονιάρα είμαι, δεν νομίζω να είναι κακό αυτό " Έτσι απαντάω σε οποίον λέει ότι του γκρινιάζω. Καλή εβδομάδα να έχεις με υγεία

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου καλησπερα σου, δεν ειναι κακο βεβαια να παραπονιομαστε και λιγο αφου προσφερουμε τοσα , ετσι το ξεκινησα κι εγω γι αυτο λεω γλυκια γκρινιαρα, σε περιμενω , αν σου κανει κεφι γραψε κατι και στειλτο στο μειλ μουγια τα μικρα σου παραπονα να το μοιραστουμε, φιλακια!

      Delete
  25. Ωραία ιδέα , Μαίρη μου !!! Θα προσπαθήσω...... Στην ψηφοφορία θα συμμετάσχω σίγουρα !!!! Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι απαντήσεις !!!!!!
    Το εικονίδιο του διαγωνισμου με link που παραπέμπει στην ανάρτηση σου , το έχω βάλει επάνω δεξια στο blog μου. Καλή επιτυχία !!!!!! Φιλακια !!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικη μου σε ευχαριστω μπραβο , να μαθευτει, αν σκεφτεις καμμια αστεια σκηνη στο σπιτι περιγραψε την και στειλτην, πολλα φιλια και καλη βδομαδα απο αυριο!

      Delete
  26. Καλά τι πρωτότυπο!! Δεν ξέρω ποια να πρωτοσκεφτώ.. την έχω στο αίμα μου την γκρίνια! Αν και οφείλω να ομολογήσω πως την έχω ελαττώσει πολύ..θέλει αρκετή δουλειά με τον εαυτό σου και μόνο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα κι εγωω προσπαθω δεν λεω αλλα μπα....δεν με βοηθανε, δεν με βοηθανε και ετσι ξανακυλαω εκει που λεω οτι δεν θα μιλησω, μην ξεχασεις! Στειλε κειμενο στο μειλ, φιλακια!

      Delete
  27. καλε αψογη ιδεα και θα συμμετεχω αερα πατερα !!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατια μου μολις ηρθα απο περιηγηση στο σπιτι σου και μου αρεσε τοοοσο πολυ, μυρισε και χριστουγεννα , σε ευχαριστω και σε περιμενω , στειλε κειμενακι αερα πατερα!!!Φιλιά!

      Delete
  28. μολις γκρινιαξα! χααχαχα. σου εστειλα μαιλ! φιλια!!!!

    ReplyDelete
  29. Ααα! Τι ωραία ιδέα! Αν και λίγο αργά, σίγουρα προλαβαίνω. Το χαϊδευτικό μου είναι "γκρινιάρης" οπότε θα βρω αρκετά για να σας γράψω! Καλή σου μέρα, Μαίρη!
    Αφροδίτη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αφροδιτη μου προλαβαινεις και μια σκηνη να γραψεις θα γελασουμε, εχουμε μπολικο υλικο, κι εγω βεβαια εχω γραψει, φιλιά πολλα!

      Delete
  30. Πολυ πρωτοτυπη ιδεα!!!! Δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γραψω την "ιστορια γκρινιας" της ζωης μου....χιχιχι!
    θα εχει πολλη πλακα παντως!
    Κι εγω μια αρκετη δοση γκρινιας την εχω,οσο δεν την μπορω...... Γλυκια? δεν ξερω αν ειναι! Φοβαμαι οτι εκεινη την ωρα δεν ακουγομαι καθολου ευχαριστη, ποσο μαλλον γλυκια!
    Φιλακια! Καλη εβδομαδα...

    Vailie*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mωρε φυσικα δεν ειμαστε γλυκες την ωρα που γκρινιαζουμε πρωτη πρωτη εγω, εγω απειλω κιολας του τυπου θα τα εξαφανισω τα παπουτσια αν τα ξαναδω εδω ...μα να τα παρκαρει στο σαλονι? Πες μου εσυ αλλα στο τελος γελαμε με την καθημερινοτητα αυτη, αχ στειλε κειμενακι , φιλιά!

      Delete

I will be very glad to read your comment!