Μια βόλτα στη βροχή και ένα δώρο !

Σήμερα η μέρα ξύπνησε συννεφιασμένη και η βροχή δεν άργησε να έρθει, ευτυχώς έχουμε σκεπάσει τα ξύλα! Μάζεψα γρήγορα τα απλωμένα ρούχα και έκανα τη λίστα για τα ψώνια μου, έπρεπε οπωσδήποτε να πάω για διάφορα πράγματα αλλά αυτοκίνητο δεν υπήρχε.Και μιά και δυό πήρα τα πόδια μου , μια ομπρέλλα και ξεκίνησα.
Ο φούρνος είναι αρκετά μακριά απο το σπίτι αλλά αποφάσισα να το διασκεδάσω και κατηφόρισα! Απο μικρή μου άρεζε να περπατάω στη βροχή κι αφού το αυχενικό μου μου έκανε τη χάρη να μη με ζαλίσει εεε... έφυγα! Πρώτη στάση στο ταχυδρομείο όπου με περίμενε ένα όμορφο δώρο απο το Δελφινάκι , μια πέτρα ζωγραφισμένη με ένα όμορφο δελφίνι,που την κέρδισα στο διαγωνισμό της το καλοκαιρινό.
Είναι κοινότυπο αλλά θα το πώ ,είναι πολύ όμορφο να παίρνεις δώρα και ειδικά μέσω ταχυδρομείου, μου θύμισε τα δεκαπέντε μου όταν αλληλογραφούσα με τρείς φίλες  και με πόση χαρά άνοιγα κάθε φάκελο, ευχαριστώ δελφινάκι μου!
Η κατηφόρα βολική στην αρχή , η επιστροφή όμως  με αγκομαχητά, με χέρια φορτωμένα ψώνια  Ας είναι ,προσαρμόζομαι, δεν  αφήνω  τις ελλείψεις υλικών αγαθών να με  επηρεάζουν.
Ο Ιγκόρ προβληματισμένος κοιτάει τη βροχή , άραγε πότε θα σταματήσει να βγεί για βόλτα , δοκίμασα να του ράψω αδιάβροχο αλλά απέτυχε , απο δώ κουνιέται απο κεί κουνιέται,το αδιάβροχο γλιστράει και φεύγει.

 Γκρίνιαξα για την ανηφόρα? Μα τι να πούν οι υπόλοιποι της οικογένειας που σήμερα ήταν στο χωράφι για φύτεμα με βροχή! Πώς μου ήρθε και αποφάσισα να μη πάω και τί γλύτωσα δεν λέγεται αλλά αφού αποφασίστηκε να γίνουμε γεωργοί,- έτσι δεν μας παροτρύνουν, να ασχοληθούμε με τον πρωτογενή τομέα ?- Αυτός ο πρωτογενής,πολύ λάσπη !!! Αλλά είπαμε προσαρμόζομαι, απλώς όχι όλες τις ημέρες.
 
Σήμερα δεν είχε πλεκτό η ανάρτηση , όπως μας πάει η ζωή πηγαίνουμε αλλά πού θα πάει θα τελειώσει το φύτεμα και θα επανέλθω με νέα σχέδια που τριγυρνάνε στο μυαλό μου !!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible