Friday, October 4

Χριστούγεννα ,έεεε....δεν είναι και τόσο μακριά !




















 Οκτώβρης εεε... τότε εντάξει μπορώ να δείξω τα μικρά δενδράκια μου για τα Χριστούγεννα  γιατί  αν θέλει κάποιος να κάνει πολλά πρέπει να αρχίσει απο τώρα για να τα κάνει με το πάσο του!

Αν χαλαλίζω για κάτι το κρύο και τον χειμώνα είναι για τα Χριστούγεννα που ότι και να γίνει δεν χάνω το κέφι μου! Τι κρύο έβγαλε, τι βροχές , τι σκοτάδια νωρίς νωρίς εκει που είχαμε συνηθίσει ήλιο μεχρι αργά το απόγευμα, εγώ αντιστέκομαι και προσαρμόζομαι.

Απο τώρα λοιπόν έχω αρχίσει να φτιάχνω πραγματάκια και απο τα πρώτα είναι αυτά τα πλεκτά δενδράκια , όσα έφτιαξα τα πήγα στο Tea για τη Λάμψη και τώρα ξαναπλέκω για μένα , για φίλους να τα χαρίσω .

Εχω βάλει και  αρωματικά που μαζεύω και ξηραίνω μόνη μου  σε σακκουλάκια έτοιμα για δωράκια, μοσχομυριστά φύλλα δάφνης, δυόσμο, θυμάρι,μέντα, φασκόμηλο, λεβάντα που την αγαπώ πολύ...




















Εδώ είναι αστόλιστα , πλέκεις δύο δενδράκια , τα ενώνεις ράβοντας με το ίδιο νήμα με χοντρή βελόνα και πριν τα κλελισεις εντελώς , τα γεμίζεις με γέμισμα μαξιλαριού και νάτα τα μαξιλαρένια δενδράκια , απο κεί και πέρα αφήνεις τη φαντασία σου να δουλέψει και βάζεις πάνω τους ότι σου αρέσει!























Το σχέδιο είναι πολύ εύκολο , πλέκεται με βελόνες χοντρές νούμερο 6 ή 7 και ακρυλικό χοντρό νήμα για να φτουράει.

Βάλτε 18 θηλειές στη βελόνα.

Σειρά 1- Πλέξτε όλο καλούς πόντους

Σειρά 2- Πλέξτε όλο ανάποδους πόντους

Σειρά 3- Πλέξτε το πρώτο πόντο καλό, μειώστε ένα πόντο ώς εξής,( πάρτε τους επόμενους δύο πόντους,  ένα ένα πόντο σαν καλούς απο την αριστερή βελόνα σας στη δεξιά άπλεκτους, μετά ξαναπάρτε τους έναν έναν στην αριστερή σας βελόνα πάλι άπλεκτους, μετά μπείτε απο την πίσω πλευρά , πάρτε τους και τους δύο μαζί και πλέξτε τους σαν καλό πόντο ), πλέξτε μέχρι τους 3 τελευταίους πόντους καλή πλέξη και μειώστε ένα πόντο ώς εξής ,( πλέξτε τους 2 επόμενους πόντους μαζί σαν καλό πόντο ) , πλέξτε τον τελευταίο πόντο καλό.

Σειρά 4-  Πλέξτε όλους τους πόντους ανάποδους

Επαναλάβετε τις 4 αυτές σειρές μέχρι να έχετε 4 πόντους στη βελόνα σας

Επόμενη σειρά - Πλέξτε και τους 4 πόντους ανάποδους

Επόμενη σειρά- Πλέξτε μειώνοντας τους 2 πρώτους όπως μειώσατε στην αρχη της σειράς 3 και τους 2 τελευταίους όπως μειώσατε στο τέλος της σειράς 3 (έχετε 2 πόντους τώρα)

Τελευταία σειρά- Πλέξτε τους 2 τελευταίους πόντους μαζί ανάποδα , ετσι έχετε 1 πόντο , τελειώσατε , βγάλτε το νήμα απο τον τελευταίο πόντο , το ένα δενδρακι σας είναι έτοιμο.
Μπορείτε να δείτε το βιντεάκι για βοήθεια .




Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι σε όλους καλό και ζεστό Οκτώβρη και μέσα μας και έξω μας....



80 comments:

  1. μ αρεσουν τα Χριστουγεννα! ;)

    πολυ ομορφες οι δημιουργιες σου! :)

    ReplyDelete
  2. Κικη σε ευχαριστω , γινομαστε παιδια με τα Χριστουγεννα!

    ReplyDelete
  3. Πανέμορφα τα δεντράκια και πραγματικά χρειάζεται από τώρα να ετοιμάζονται,γιατί ο χρόνος αργότερα δε φτάνει!!Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω , ο χειμωνας θελει εργοχειρο που ελεγαν και οι παλιες, καλο σαββατοκυριακο και φιλιά κοριτσια!

      Delete
  4. Πρωτότυπα τα δεντράκια σου! Δεν πειράζει που είναι νωρίς. Όποιος φτιάχνει πράγματα γνωρίζει ότι όλα αυτά απαιτούν χρόνο. Καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπερα , ευχαριστω πολυ , εγω παντα απο νωρις ξεκιναω μαθημενη απο τη δουλειά, καλο Σ/Κ kαι φιλιά!

      Delete
  5. Η αλήθεια είναι οτι ο καιρός εμπνέει για τέτοιες δημιουργίες. Είναι πολύ χαριτωμένα!!!1Καλό και δημιουργικό Σ/Κ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι και εγω με τον καιρο παω γενικα οταν κλεινεσαι μεσα πιο πολυ θελεις να φτιαχνεις πραγματα, σε ευχαριστω πολυ καλο Σ/Κ, και φιλιά!

      Delete
  6. Πολύ όμορφα τα δεντράκια σου, Μαίρη μου!! Και τι καλά που τα άρχισες ήδη από τώρα για τα Χριστούγεννα. Θα πρέπει να στρωθώ κι εγώ σιγά-σιγά!
    Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α, ξέχασα, ήθελα να σε ρωτήσω, για τα αρωματικά βότανα, υπάρχουν έτοιμα τέτοια τσαντάκια με το 'παράθυρο' ή εσύ τα έφτιαξες ????

      Delete
    2. Μαριάννα τα εκοψα μονη μου για να κανω βιτρινα και να φαινινται τα βοτανα, ετοιμα δεν βρηκα , σε ευχαριστωω πολυ για τα καλα σου λογια, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα να το ευχαριστηθουμε κιολας, φιλακια !

      Delete
  7. Eίναι πανέμορφα Μαίρη μου!!! Καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι από τώρα!!! Των φρονίμων τα παιδιά...
    Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που συσκεύασες τα αρωματικά βότανα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φωτεινουλα χρονια πολλα και απο δω , σε ευχαριστω πολυ , η συσκευασια να ειναι κι αυτη ομορφη γιά ... που λεμε και στη Θεσσαλονικη, φιλιά πολλα!

      Delete
  8. Υπέροχα, υπέροχα.....αν και είμαι άσχετη από πλέξιμο, θα ήθελα αν μπορούσα να τα έφτιαχνα!

    ReplyDelete
  9. Υπέροχα, υπέροχα.....αν και είμαι άσχετη από πλέξιμο, θα ήθελα αν μπορούσα να τα έφτιαχνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρανια μου καλησπερα , σε ευχαριστω ειναι ευκολο το πλεξιμο , πιο ευκολο απο οτι δειχνει, καλο σαββατοκυριακο, χωρις βροχες!

      Delete
  10. Ράνια μου Καλησπέρα. Τα δεντράκια σου είναι πολύ καλή ιδέα για στολισμό τα Χριστούγεννα και αφού πλεχτούν δίνουν τη δυνατότητα στην καθεμιά μας να τρέξει η φαντασία για το στολισμό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιουλα καλημερα , σε ευχαριστω πολυ , να σου πω επρεπε να γνωριστουμε στον σκουφο αλλα δεν εγινε , αφου ειμαστε κοντα να βρεθουμε καποια στιγμη, φιλακια!

      Delete
    2. Την ημέρα εκείνη με έψαξε πολύς κόσμος αλλά εμένα με κέρδισε η κουζίνα.Όποτε θέλεις να βρεθούμε στείλε μήνυμα στο gioulazm@yahoo.gr και το κανονίζουμε. Φιλάκια πολλά

      Delete
  11. Μαίρη μου πολύ όμορφη η ιδέα με τα πλεκτά δεντράκια , και για δωράκια πρέπει να ξεκινάμε νωρίς!
    Καλό Οκτώβρη με ζέστη μέσα μας αν έχω την επιλογή!!
    Φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικολ μου καλημερα και ευχαριστω , καλο Οκτωβρη , εγω ενταξει πρωτιστως μεσα μου θελωω ζεστασια αλλα και εξω , ειμαι κρυουλιαρα δεν λειτουργωω καθολου στο κρυο, φιλακια πολλα!

      Delete
  12. Δε χρειάζεται να σου γράψω πόόόσο λατρεύω τα Χριστούγεννα, έτσι??
    Τα πλεχτά δεντράκια σου είναι ssssssssssssuper!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ και σου εύχομαι να περάσεις ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα μικρη δραστηρια, εσυ μπορεις ολα να τα φτιαξεις , εισαι τιραμολας με ποσα χερια και γω δεν ξερω , ετοιμαζομαστε και φτιαχνουμε τη διαθεση μας ετσι, μου αρεσαν πολυ οι καρτες σου στο ειπα ηδη, φιλακια πολλα!

      Delete
  13. Από τώρα για τα Χριστούγεννα; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Ωραία τα πλεχτά δεντράκια. Θα ακολουθήσουν κι άλλα σχέδια;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα γλυκια μου να σε τρομαξω? Ναι θα ακολουθησουν κι αλλα πολλα ετσι σχεδιαζω , φιλιά!

      Delete
  14. Μαίρη μου για χειροποίητες δημιουργίες των Χριστουγέννων αν ρωτάς εμένα προσωπικά ποτέ δεν είναι νωρίς!!!! Τα έχω κιόλας φανταστεί τα πλεκτά σου δεντράκια πόσο όμορφα μπορούν να στολίσουν το δέντρο μαζί με ξύλινα στολίδια και κουκουνάρια και κανέλες και καρπούς.....ωχ το παράκανα μου φαίνεται!!! είναι να μην δω χειροποίητες ομορφιές...το μυαλό μου οργιάζει!!!
    Καλή συνέχεια στο Χριστουγεννιάτικο μούντ δημιουργίας!!
    φιλάκια μου έφτιαξες την διάθεση!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωχ ....τι καλα , πες κι αλλα να παιρνω ιδεες , αυτο με τις κανελες και τους καρπους πολυ μου αρεσει, θα μοσχομυριζει κιολας, εσυ με τις εμπνευσεις σου φτιαχνεις πιοηματα, φιλιά!

      Delete
  15. Καταπληκτικά τα πλεχτά δεντράκια σου !!!!
    Θα υιοθετήσω την ιδέα, μια και το video είναι πολύ κατατοπιστικό ...σ ευχαριστούμε !!
    Έξυπνο, να κόψεις τα σακουλάκια για να φαίνεται το περιεχόμενο !!!
    Μπράβο πολύ ωραίες ιδέες !!!
    Καλό Σαββατοκύριακο !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναγκα και θεοι πειθονται , μα τι να κανω , να μην βλεπω ακομη κι εγω η ιδια τι εχω στα σακκουλακια μου υποφερω, αφου τα φτιαχνω και μετα περναω και τα βλεπω , τα ξαναβλεπω και ευχαριστιεμαι, σε ευχαριστωω Ρανια μου φιλιά πολλα!

      Delete
  16. Λάτρεψα την ιδέα των μικρών σου δέντρων αλλά με έπιασε κρύος ιδρώτας στη σκέψη πως δεν είναι δα και τόσο μακριά τα Χριστούγεννα....!
    θα βάλω το κεφάλι μου στο χώμα και θα κάνω την αδιάφορη!Θα στρουθοκαμηλίσω όόόσο μπορώ γιατί λατρεύω το καλοκαίρι πιο πολύ,κι όσο για την ανάρτηση,την αποθηκεύω στα αγαπημένα για τη στιγμή που θα έχω την ψυχραιμία να αποδεχτώ τον ερχομό του χειμώνα!
    Φιλιά και καλημέρες;!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κορινα μου καλημερα κι εγω λατρευω το καλοκαιρι, καποτε ημουν και πιο μικρη και πιο ρομαντικη αγαπουσα πολυ και τον χειμωνα αλλα καθοτι δυσκολος πια ο καιρος , μονο να δεις τα ξυλα εξω στην αυλη που με περιμενουν , τι κουβαλημα εχω να ριξω και φετος αρκει για να καταλαβεις γιατι πια δεν αγαπω το κρυο , σε ευχαριστω και σου στελνω φιλιά!

      Delete
  17. Φανταστική ιδέα, υπέροχη, πραγματικά, πρωτοβουλία!!! :D Και πιστεύω ότι τα πιο όμορφα δώρα είναι απλά εκέινα που γίνονται από καρδιάς <3
    Αχχχχ άντε να 'ρθουν τα γλυκά μας τα Χριστούγεννα, ανυπομονώ απίστευτα!!
    Σου εύχομαι το πιο τέλειο Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλη σου μερα , χαιρομαι που βρισκομαστε ,πηγα απο το σπιτι σου και διαβασα πολυ ομορφα πραγματα, αντε λοιπον ας ερθουν τα χριστουγεννα αν και δεν πρεπει να θελουμε να κυλαει τοσο γρηγορα ο χρονος, σε ευχαριστω, πολλα φιλιά απο μενα!

      Delete
  18. Πάρα πολύ όμορφα τα δεντράκια σου!!! Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σπυριδουλα μου καλη σου μερα , ευχαριστω πολυ, φιλακια!

      Delete
  19. καλημέρα Μαίρη μου! Πανέμορφα και κουκλίστικα τα δεντράκια σου!! Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα!!
    Σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαριλενα μου καλημερα , σε ευχαριστω κι εγω λατρευω τα Χριστουγεννα και ειναι απο τα πραγματα που δεν εχω χασει μεγαλωνοντας, φιλακια!

      Delete
  20. Εδώ μύρισαν Χριστούγεννα νωρίς νωρίς!
    Ωραία η ιδέα σου με τα δεντράκια και τα αρωματικά σακουλάκια.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μυρισαν Ελενη μου γιατι με τοσες δουλειες του σπιτιου που κουραζουν τα χερια αντε να βρεις κουραγιο και χρονο πολλες φορες για πλεξιμο και χειροτεχνιες, φιλιά και σε ευχαριστω πολυ!

      Delete
  21. Πολύ όμορφα τα δεντράκια σου! Θα μοσχοβολάνε...
    Φιλιά, καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα Ελλη μου ναι θα μοσχολανε , σε ευχαριστω πολυ καλο Σ/Κ , εδω εχουμε ηλιο ξανα , φιλακια!

      Delete
  22. Ενταξει!!!! Μαιρη με τρελανες τωρα!!! Εδω Χριστουγγενουλα!!!! Μπραβο για την αναρτηση!!!! Περιμενω να ερθει ο αλλος μηνας να στολισω! Οσο για τα δεντρακια ειναι υπεροχα!!! Βεβαια δεν ξερω να πλεκω :(. Σκοπευω ομως να μαθω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελεάννα δεν παιζεσαι, χριστουγεννουλα? Αυτο ειναι η σωστη λεξη μπραβο. σε ευχαριστω πολυ εγω η αλλη χριστουγεννουλα, ενταξει κι αν δεν πλεκεις θα βρουμε κι αλλες ιδεες για ραψιμο ή ακομη πιο ευκολες , καιρο εχουμε. φιλιά!

      Delete
  23. Ευτυχώς ακόμα ένα μπλογκ που έχει ανάρτηση με θέμα τα Χριστούγεννα μέσα στον Οκτώβρη :) και μένα η σημερινή μου είναι με θέμα τα Χριστούγεννα :) πολύ ωραία τα δεντράκια σου ωραία ιδέα...και μένα το μονο που μου αρέσει σε αυτή την εποχή ειναι τα χριστούγεννα....φθινόπωρο/χειμώνα δε μου αρέσουν και ότι αυτες αφορούν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τωρα πηγα και ειδα για τις καρτες , πολυ ωραια , τωρα δεν αισθανομαι μονη , σε ευχαριστω πολυ . Και εγω αγαπω πιο πολυ τον χειμωνα παρα το φθινοπωρο βεβαια ακομη πιο πολυ το καλοκαιρι αλλα αργει ακομη, φιλακια!

      Delete
    2. ευχαριστώ που πέρασες...ούτε εγώ αισθάνομαι μόνη μου... μαζί και με το χριστουγεννιάτικο μπλοκ της Μαριλίζ είμαστε 3 :) εγώ μόνο καλοκαίρι αγαπώ κι ας έχουμε καύσωνες εδώ :) φιλούθκια

      Delete
  24. Κουκλίστικα τα αρωματικά χριστουγεννιάτικα δεντράκια σου!! Ωραία ιδέα για δωράκια και όχι μόνον!
    Να'σαι καλά, Μαιρη και να'χεις ένα γλυκό φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο!! Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Πεπη μου , ευτυχως γλυκανε λιγο ο καιρος αλλα εδω στα βορεια ευκολα κρυωνεις, ας ευχηθουμε να ειναι γλυκος ολος ο Οκτωβρης , καλο Σ/Κ και φιλιά!

      Delete
  25. Αν αξίζει για κάτι ο Χειμώνας είναι τα Χριστούγεννα! Πόσο συμφωνώ μαζί σου!
    Κι εγώ έλεγα να αρχίσω στις αρχές του επόμενου μήνα και πίστευα ότι ήταν νωρίς! Υπάρχει πιο τρελιάρα κι από μένα! Μπράβο Μαίρη μου!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αριστεα μου ειμαι λιγο τρελιαρα να... με κατι τετοια αλλιως κατα τα αλλα ειμαι πολυ ησυχο κοριτσι, σε ευχαριστω πολυ , φιλακια !

      Delete
  26. Αυτό λέω και εγώ Μαιρούλα μου..πως τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο μακριά..! :-)
    Μου έφτιαξες την διάθεση! Τα λάτρεψα τα δενδράκια σου :-)
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου καλημερα σου κι εσυ μας φτιαχνεις τη διαθεση με αυτα που γραφεις , σε ευχαριστω πολυ , πολλα φιλια΄!

      Delete
  27. Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση που διαβάζω! Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα! Ανυπομονώ να έρθουν!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοριτσια μου φανηκε νωρις και μενα αλλα θελουν χρονο αυτα τα ατιμα , οσο μικρα και απλα φαινονται σου παιρνουν ωρα, σας ευχαριστω και καλο μηνα!

      Delete
  28. Eίναι πανέμορφα τά δεντρακια σου, Μαίρη μου!!! Πολύ καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι από τώρα!!! Εχής δίκιο!!Των φρονίμων τα παιδιά....!!!!Καλή Κυριακή!!!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα κολυμβητρια μας ξετρελλαινεις με τις θαλασσενιες φωωτογραφιες σου ενω εδω βορεια τι να κανουμε αφου κρυωνουμε ονειρευομαστε Χριστουγεννα, πολλλα φιλιά και σε ευχαριστω!

      Delete
  29. Αχ ναι Χριστουγεννα! Η ομορφοτερη γιορτη του χρονου! Αντε να ερθουν! Ειναι υπεροχα τα δεντρακια σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω σικατα κοριτσια!

      Delete
  30. Μας έβαλες για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων! Είναι υπέροχα, και πρωτότυπα δωράκια! Καλή συνέχεια εύχομαι! Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eυχαριστω Σοφη μου νασαι καλα , καλη συνεχεια και σε σενα και καλο μηνα!

      Delete
  31. κυρια μαιρη μου σας παρακολουθω συνεχεια μπραβο για την δουλεια σας!εφτιαξα τα τσαντακια σουρτα φερτα για δωρο και εγιναν τελεια.θελω σας παρακαλω να σας ρωτησω κατι γιατι φτιαχνω μια ζακετουλα τησ κορησ μου και εχω κολλησει,εξηγησε μου αν θες οταν λεμε κανουμε κλεισιμο για το μανικι ανα 2 βελονες 5π επι 5 φορες τι ακριβως εννοουμε;πες μου τι να κανω γιατι θα μεινει ετσι η ζακετουλα......εγω καταλαβαινω οτι ανα 2 βελονες καλη κλεινω 5 ποντους αλλα πως ομως;θα εκτιμουσα μια απαντηση σας!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Νικη λοιπον σου περιγραφω την κινηση= στην αρχη της πρωτης σειρας που αρχιζεις το κλέισιμο , μειωνεις 5 ποντους μετα πλεκεις ως το τελος της σειρας κανονικα, στην αρχη της δευτερης σειρας μειωνεις παλι 5 ποντους και πλεκεις κανονικα ως το τελος αυτη ειναι η κινηση και την κανεις ακομη 4 φορες για να εχεις τις 5 φορες που σου ζηταει το σχεδιο (να ξερεις παντα μειωνουμε στην αρχη καθε σειρας και οχι και στην αρχη και στο τελος) . Τι ζακετα ειναι? ρεγκλαν? γιατι μου φαινεται πολυ αποτομο το κλεισιμο, φιλιά, ξαναρωτα ανα δεν σου το εξηγω καλα.

      Delete
  32. Πολύ χαριτωμένα τα δεντράκια σου και οι οδηγίες κατατοπιστικότατες! Και πολύ ωραία ιδέα για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή δωράκια!!!
    Καλή βδομάδα...... φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλια μου καλησπερα ,σε ευχαριστω πολυ, γραφω παντα το σχεδιο οποιος θελησει να το προσπαθησει, καλο σου μηνα και φιλακια!

      Delete
  33. Το πλέξιμο με τις βελόνες το έχω!!!
    Θα κοιτάξω να δω αν έχω και νήματα για να φτιάξω δεντράκια!!
    Πάρα πολύ όμορφη ιδέα!!
    Μπράβο!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρια ολοκαι κατι θα βρεις και αυτα γινονται σε οτι χρωμα σου αρεσει δεν πιστευω οτι εχεις χρονο να αφησεις τη μηχανη και να πιασεις τις βελονες αλλα για να μπεις στο πνευμα των Χριστουγεννων ωραια ειναι, φιλιά !

      Delete
  34. Πολύ ωραία η ιδέα σου. Πραγματικά δεν έχουμε χρόνο αν θέλουμε να κάνουμε τέτοια αριστουργήματα. Θα προσπαθήσω να πλέξω και εγώ μια κλαι μαλάκια περισεύματα έχω πολλά, ελπίζω μόνο να προλάβω! Φιλάκια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gina μου αχ ολα χρονο θελουν και...χερια , ολο και κατι θα προλαβουμε ως τις γιορτες , τελευταια ο χρονος μου περναει πολυ πολυ γρηγορα, καλες εμπνευσεις και φιλιά!

      Delete
  35. Πολύ ωραία ιδέα , Μαίρη μου !!!! Μας "ξεσήκωσες" με τα Χριστουγεννιάτικα !!!!
    Καλή εβδομάδα !!!! Φιλιά !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτος ηταν ο σκοπος μου Νικη μου σε ευχαριστω πολυ και σε φιλώ!

      Delete
  36. Πράγματι μέχρι να το σκεφτούμε, έφτασαν!
    Τα δεντράκια σου πολύ πετυχημένα και διαφορετικά,ειδικά τα πράσινα με τις κόκκινες πινελιές μ αρέσουν πολύ.
    Καλό σου ξημέρωμα Μαίρη μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαρα ειδες πως περναει ο καιρος , μουρχεται το τραγουδι της Λιλιπουπολης στο μυαλο, που παει ο καιρος που φευγει? Εισαι πολυ βραδυνη ειδα την ωρα , νυχτοπούλι εεε? Σε ευχαριστω για τα δενδρακια μου, φιλιά!

      Delete
  37. Ξεκίνησες να μας προετοιμάζεις για το κλίμα των Χριστουγέννων.
    Τα δεντράκια σου είναι τόσο όμορφα.....και μια διαφορετική πρόταση διακόσμησης... Φιλιά...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γλυκερια μου σε ευχαριστω πολυ, ναι μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα , να αντλουμε χαρα απο οπου μπορουμε , φιλακια!

      Delete
  38. Πανέμορφα τα δενδράκια και έξυπνο δωράκι για τις γιορτές, που μ΄ έκανες να διαπιστώσω ότι δεν αργούν να έρθουν.Πολλά φιλιά και περιμένω κι άλλες ιδέες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιωργια μου σε ευχαριστω , χαιρομαστε με τις γιορτες σαν παιδια, ετοιμαζω κι αλλα διαφορα , φιλιά πολλα!

      Delete
  39. πανεμορφα !!!!!! εισαι θησαυρός κορίτσι μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ου ου.... μου αρεσε αυτη η εκφραση , τι καλά! σε ευχαριστω ,απο θησαυρους αλλο τιποτε στη γειτονιά, φιλακια!

      Delete
  40. Τι όμορφα και ιδιαίτερα!!!Σε ευχαριστούμε για την ιδέα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεωργια μου σε ευχαριστω να εισαι καλα, ιδεες τοσες πολλες για τις γιορτες υπαρχουν κι εγω αρχισα ηδη, φιλιά πολλα!

      Delete

I will be very glad to read your comment!