Καλαθούνα πλεκτή ρομαντική!

Γειά σας κορίτσια αγαπημένα! Σήμερα θα σας δείξω άλλο ένα τρομερό μου δημιούργημα ( και τρομερό εννοώντας  το οτι τρόμαξα να το τελειώσω λόγω του αυχένα μου που με εμπόδιζε συνεχώς αλλά θεού και γιατρού βοηθούντος κατάφερα να πλέξω τη καλαθουνίτσα μου , ετσι να αισθανθώ ότι είναι καλοκαιράκι βγάζοντάς την βόλτα.
 Το τί μας κάνει ευτυχισμένες τελικά είναι προσωπκή υπόθεση του καθενός και συνήθως είναι τα πιο απλά πράγματα, αν βέβαια αφήσουμε το ένστικτό μας να μας οδηγήσει και δεν υποκύψουμε στα κελεύσματα των πολλών status που πάνε να μας επιβάλουν τηλεοράσεις , διαφημίσεις , περιοδικά για το τρόπο ζωής μας. Δεν ειναι ανάγκη δική μου να ξοδέψω , να ταξιδέψω να κανω πολλά πράγματα απο αυτά που εννοούνται απαραίτητα στη ζωή μας, όχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά η έλλειψή τους  δεν  με κάνει δυστυχισμένη. Το να έχω καθαρίσει λοιπόν το σπίτι μου, να μοσχομυρίζει , να εχω τον καφέ μου  στη σκεπαστή βεράντα μου με τις φρεσκοβαμμένες λουλακί γλάστρες μου , τα τζιτζίκια να  ακούγονται φωλιασμένα στα δένδρα τριγύρω, τα καινούργια μαξιλάρια που έραψα στις πολυθρόνες μου με ένα παλιό ύφασμα, το πλέξιμό μου ,είναι πολύ πολύ όμορφες στιγμές και εχω χωνέψει πια απο καιρό γιατί μεγάλωσα αρκετά ότι οι στιγμές είναι που δίνουν ευτυχία και σε απόλυτη διάρκεια δεν μπορεί να υπάρχει αυτό, αλλωστε  ήμουν πάντα τόσο αγχωμένη για το μέλλον και εξακολουθώ να είμαι αλλά έχω καταλάβει περισσότερο τώρα απο παλιά ότι δεν μπορώ να το καθορίσω  ή μπορώ έως  ένα σημείο, για να μη πώ και καθόλου κάποιες φορές , αυτή η γνώση ήταν παλιά αγχωτική , τώρα είναι εν μέρει λυτρωτική, δηλαδή προσπαθώ πάντα όσο μπορώ αλλά ώς ένα σημείο κι απο κεί και πέρα αφήνομαι ή τουλάχιστον προσπαθώ να αφεθώ.
 Θέλω να κλείσω με μια φράση που ανέφερε η αγαπημένη  Κατερίνα στη χτεσινή της ανάρτηση  και η οποία είναι παρμένη απο την Σταυρούλα και με εκφράζει απόλυτα, σε αυτή τη ζωή τί θέλεις να είσαι? Θέλεις να είσαι η μέλισσα που ψάχνει παντού λουλούδια  ή η μύγα που ψάχνει παντού σκουπίδια?
Ας εστιάσουμε στα καλά με πιο πολλή δύναμη κι ας αφήσουμε να ξεθωριάσουν λίγο ακόμη τα γκρίζα.

  Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα όμορφα κορίτσια και τα σπίτια τους που είναι γεμάτα ωραίες φωτογραφίες , ανακαινίσεις, συμβουλές , συνταγές, μικρές ιστορίες ζωής, πίνακες, ντεκουπάζ, ιστορίες γέλιου και τόσα τόσα  άλλα και που  σε γεμίζει χαρά η επίσκεψη σε αυτά!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible