Σπιτική Λεμονάδα

Υλικά για τη σπιτική λεμονάδα
  •  2  ποτήρια φρεσκοστυμένο χυμό λεμονιού 
  • 400 γρ ζάχαρη 
  • 1 ποτήρι νερό



Βάζουμε σε κατσαρολάκι το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν, βάζουμε και 1 μικρή φλούδα απο λεμόνι να αρωματιστεί το σιρόπι. Βράζουμε για περίπου 5 λεπτά, είναι αρκετά για να δέσει το σιρόπι. Αφήνουμε το σιρόπι αυτό στην άκρη να κρυώσει . Οταν έχει κρυώσει, τότε στίβουμε τα λεμόνια, σουρώνουμε το χυμό  και τον ρίχνουμε μέσα στο σιρόπι, ανακατεύουμε καλά να ενωθούν και η λεμονάδα είναι έτοιμη.
Διατηρούμε αυτο το σιρόπι λεμονιού σε γυάλινα μπουκάλια ή βάζα στο ψυγείο για περίπου 2 εβδομάδες.


Σερβίρουμε τη λεμονάδα βάζοντας σε ένα ποτήρι 2-3 δάχτυλα σιρόπι  και  γεμίζουμε νερό ως επάνω.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible