Monday, February 3

Σκουφάκι μπεμπέ και το πρώτο μου giveaway!!





Δευτέρα σήμερα , μια κρύα συνηθισμένη χειμωνιάτικη μέρα . Τα χιόνια μας έλιωσαν και βγήκε και ένας λαμπερός ήλιος που μας ζέστανε τη ψυχή . 
Και ένα μικρό ροζουλί σκουφί που ήταν κι αυτό στα σκαριά επιτέλους τέλειωσε!






Πλεξίματα νέα και παλιά που περιμένουν να τελειώσουν . Σας το έχω ξαναπεί πόσα αρχινημένα έχω στα καλάθια ?  Δεν είναι ότι βαριέμαι να τα τελειώσω...το πράγμα έχει τη λογική του εξήγηση ,για να βγάλεις ένα νέο σχέδιο θέλει μια ώρα ήσυχη να το ξεκινήσεις , να το γράψεις καθαρά για να το έχεις δίπλα σου     - εγω μπογιατίζω  με άλλη ξυλομπογιά κάθε παράγραφο για να μη μπερδεύομαι -     και μετά όταν το εχω φτάσει σε ένα σημείο και είναι μεγάλο το σχέδιο και θέλει ώρα το αφήνω στην άκρη για άλλη στιγμή να το δουλέψω..... θα έρθει η ώρα του. 
Ας πούμε, το πρωί    που είναι καθαρό το μυαλό βγάζω σχέδια και το βράδυ στην τηλεόραση  δουλεύω και μπορώ και να μιλάω και να βλέπω και μια ταινία. Ετσι περνάνε ήσυχα τα χειμωνιάτικα βράδυα!




Και επειδή έκλεισα και ένα χρόνο παρέα μαζί σας , ένα χρόνο ευχάριστο , δημιουργικό , γεμάτο επικοινωνία ....you' ve got mail!! τη θυμάστε τη ταινία ? με πόση ευχαρίστηση άνοιγε τα μέιλ της η Μεγκ Ράιαν  το λάπτοπ της? έτσι κι εγώ, τρέχω να δώ τα μηνύματα μου.....κάνω λοιπόν αυτό το γιορταστικά  μου δωράκια για δύο φίλους. .., ένα αφράτο κασκόλ λαδί που έπλεξα πριν λίγο καιρό και ένα μικρό φουξ τσαντάκι για σούρτα φέρτα , αφήστε μου ένα σχόλιο και μετά λίγες μέρες θα γράψω χαρτάκια , θα τα βάλω σε μια γυάλα για να κάνω κλήρωση γιατί για πιο μοντέρνα συστήματα ...ούτε λόγος , άλλωστε δεν ταιριάζουν με το πλέξιμο!

Γιορτάζω και στο You Tube για τα βιντεάκια μου εκεί και τους αγαπημένους φίλους που απέκτησα και εκεί και είναι για μένα έμπνευση για να φτιάξω κι άλλα ....γιατί στο μυαλό μου τριγυρνάνε συνέχεια , τριανταφυλλάκια , πουλάκια , σκουφάκια ....αυγουλάκια τώρα για το Πάσχα που έρχεται .....











Και επειδή σήμερα με έπιασε να δείχνω μισοτελειωμένα δείτε και αυτό το νέο καλάθι που πλέκω και η παράξενη πλέξη του μου άρεσε πολύ ....όταν τελειώσει θα το ντύσω με μπέζ επένδυση απο λινό........






 
Διανύω τη περίοδο μπεζ-εκρού αυτή την εποχή και πλέκω καλοκαιρινές τσάντες και άλλα διάφορα σε αυτούς τους συνδυασμούς γιατί θα πάω σε μία έκθεση χειροποίητων που γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο την La mamart που γίνεται σε ένα πολύ όμορφο κτίριο της τράπεζας Πειραιώς στο Συνεδριακό της κέντρο στα Λαδάδικα , έτσι θα έχω και μπόλικα πράγματα να σας δείχνω την Ανοιξη! Ειμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό, πηγαίνω για πρώτη φορά και πιστεύω ότι θα είναι πολύ όμορφα εκεί, θα δώ κόσμο και πραγματικά ετοιμάζω τα πλεκτά μου με πολύ αγάπη και χαρά, ελπίζοντας να αρέσουν!


Ηταν μια μέρα γεμάτη σήμερα απο μικρά πράγματα , απλά σχέδια , ρουτίνα μαγειρέματος και καθαρίσματος και μικρές στιγμές χαράς που ελπίζω να έχετε όλοι!

125 comments:

  1. καταπληκτικό το σκουφάκι!!! αλλά και το καλάθι!!! πωπω πανέμορφη είναι αυτή η πλέξη!!! σε χαίρομαι ειλικρινά!!! πολύ καλή η ιδέα σου να λάβεις μέρος στην έκθεση!!! θα περιμένουμε εντυπώσεις!!! :) να τα χιλιοχρονιάσεις εύχομαι, ευχαριστούμε πολύ για το give-away! καλή σου εβδομάδα Μαίρη!! φιλάκια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευη μου ευχαριστωγια ολες τις ομορφες ευχες σου, ναι το ηθελα αυτο με την εκθεση...με πηγε μια φιλη εκει που φτιαχνει πολυ ωραια κοσμηματα και παιρνει μερος και ετσι εγινε , ολα καλα και πλεκω ...πλεκω....φιλιά πολλα και καλο μηνα!

      Delete
  2. Aπαλό και όμορφο το ροδαλό σκουφάκι!!! Πολύ καθαρές λήψεις που μας βοηθουν να καταλάβουμε εμείς οι αρχάριες προχωρημένα βηματάκια!! καλό βράδυ με ένα φιλάκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εφη μου σε ευχαριστω τι αρχαρια, εσυ εισαι αστερι με τοσα που φτιαχνεις! σου ευχομαι ολα καλα και ζεστα αυτο το μηνα!

      Delete
  3. Eilikrina se euxaristw poli!!!!!!!! Gia tin politimi sou voitheia!!!!!! De to exw ksexasei alla sou xrwstaw to fwto me ti kouverta!!!!! Sinexise tis omorfes sou dimiourgies!!!!!!!!! Se akolouthw!!!!!!!! Nai sai geri k dinati!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιουλη μου να σαι καλα την περιμενω τη δημιουργια σου !!! φιλακια ,καλο Φλεβαρη!

      Delete
  4. τελειο το σκουφακι σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου σε ευχαριστω πολυ , φιλιά ,καλο μηνα!

      Delete
  5. Μαίρη μου , τα δώρα σου υπέροχα και το μπεμπέ σκουφάκι πολύ γλυκούλι !!! Να είσαι πάντα δημιουργική και να βλέπουμε τις όμορφες δημιουργίες σου και τα υπέροχα βιντεάκια που ετοιμάζεις - για μας τις αρχάριες είναι πολύ χρήσιμα και κυρίως πολύ κατανοητά . Πριν από λίγο είδα το βιντεο με το γιακά με δαντελωτή πλέξη - τέλειο !!!!!! Πάω να πάρω τις βελόνες μου να δοκιμάσω αν μου βγαίνει το σχέδιο - νομίζω ότι το κατάλαβα !!!! Ευχαριστούμε πολύ για τα βίντεο που ετοιμάζεις και για τα όμορφα δωράκια σου!!!
    Φιλάκια !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικη μου πιστευω θα σου φανει ευκολο..... αντε στειλε και καμμια φωτογραφια οταν το φτιαξεις , πολλα φιλιά και καλο μηνα!

      Delete
  6. Το σκουφάκι είναι τόσο γλυκό!!!..είμαι σίγουρη πως στην έκθεση τα πλεκτά σου θα αρέσουν και σου εύχομαι καλή επιτυχία, που θα την έχεις!
    Χρόνια πολλά επίσης στο μπλογκ σου και να είσαι πάντα δημιουργική!!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρια μου ευχαριστω πολυ , μακαρι ολα να πηγαινουν καλα , φιλιά πολλα!

      Delete
  7. Πανεμορφο το σκουφακι σου!!!Πολυ ομορφη και η τελευταια πλεξη!!μακαρι να επιαναν κι εμενα τα χερια μου στο πλεξιμο και στο βελονακι!!!δεν εχω υπομονη ομως χαχαχαχ οποτε προτιμω να τα θαυμαζω και ενιοτε να τ αγοραζω χαχαχαχ
    Χρονια πολλα στο τοσο δημιουργικο μπλογκοσπιτακι σου!!!
    φιλια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα σου και καλο μηνα και σε ευχαριστω για τις ευχες σου , ναι θελει υπομονη και αρκετη αλλα οπως ολα ειναι να σου αρεσει κατι , εκει που μας αρεσει εκει κανουμε υπομονη, φιλιά πολλα να εισαι καλα!

      Delete
  8. Πανέμορφο το σκουφάκι σου και μου αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί λευκού και μπεζ! καλή επιτυχία στην έκθεση! απορώ πότε τα προλαβαίνεις! εγώ έχω πελαγώσει!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!

      Delete
  9. Τί γλυκούλικο που είναι το σκουφάκι σου, Μαίρη μου!!! Μα και το καλάθι έχει πολύ όμορφη πλέξη!!!!
    Με το καλό να λάβεις μέρος στην έκθεση και θα έχεις σίγουρα μεγάλη επιτυχία!!
    Πολύχρονο να είναι το ζεστό σου μπλογκοσπιτάκι!!! Τα δωράκια σου είναι πανέμορφα!!!!!
    Πολλά φιλάκια και καλό μήνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαριαννα μου ευχαριστω για τις ευχες...φιλακια πολλα!

      Delete
  10. Τέλειο,Μαιρούλα μου!!!!Γλυκό σαν κουφετάκι!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση και χρόνια πολλά στο blog σου!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να εισαι καλα , ευχαριστω για τη στηριξη, φιλακια πολλα!

      Delete
  11. Μαίρη μου,θέλω ξανά να σε ευχαριστήσω για τα βιντεάκια σου που με έχουν βοηθήσει στις προσπάθειες να μάθω βελονάκι.Το πρώτο γκράννυ σκουέαρ που έφτιαξα ήταν το δικό σου...Χαίρομαι τη δημιουργικότητά σου και δηλώνω την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου...Καλαθάκια έχω φτιάξει αλλά όχι με αυτή την πλ΄ρξη...Περιμένω εναγωνίως τις οδηγίες...Σε φιλώ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα Μαρια μου γλυκια να εισαι καλα , τωρα εφτιαξα ενα νεο γκρανυ κι αυτο ομορφο πιστευω βγηκε , θα το δειξω σε λιγο, οσο για δημιουργοκοτητα μιλας εσυ? στο μπλογκ σου χανομαι και θελω να φτιαξω απο ολα , τυρια , τραχαναδες , υφαντα......ολα , φιλιά και καλο μηνα!

      Delete
  12. Καταπληκτικό Μαράκι μου ξετρελάθηκα με το σκουφάκι είναι πανέμορφο!
    Πολύ καλά κάνεις και θα πάς στην έκθεση.
    Καλή επιτυχία και πολύχρονο το μπλογκ σου!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελενά μου σε ευχαριστω για ολα , φιλακια καλο μηνα!

      Delete
  13. Μαιρη μου καλημερα!
    το σκουφακι ειναι σουπερ!
    οτι πρεπει για το καιρο!
    φιλακια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα εκφραστικη μου φιλη με τα ωραια τραγουδια , σε ευχαριστω και σε φιλώ!

      Delete
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ...χρονια πολλά στο μπλοκ σου μόνο χαρές να σου δίνει...καλη επιτυχία στο πρώτο σου giveaway...ήρτα και γω τρεχοντας να δηλώσω συμμετοχή εσυ πάντα συμμετέχεις στους διαγωνισμούς μου και τις ιδέες μου και ήθελα και γω να ανταποδώσω.. πολύ όμορφα ολα οσα μας εδειξες και τα δωρα και ολα...καλή επιτυχία τον Απρίλιο
    εχει καιρο να περασω στη γειτονια εχασα πολλες και αυτή με τα χιονια
    καλημερα...

    ReplyDelete
  15. πολύ όμορφα τα λόγια που γραφεις εκεί για τον ένα χρονο του μπλοκ σου
    το τσαντάκι μου αρεσε πολύ :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δελφινακι μου δεν προλαβαινουμε παντα αλλα αγαπαμε καποιους φιλους μας και αυτο ειναι το σημαντικο , φιλιά πολλα!

      Delete
  16. Καλημέρα Μαιρούλα. Να τα χιλιάσει το blog σου και να είσαι πάντα καλά για να συνεχίσεις να φτιάχνεις αυτές τις υπέροχες δημιουργίες!!!!!
    Τα βιντεάκια σου στο youtube τα παρακολουθώ κι εγώ και με έχουν βοηθήσει πάρα πάρα πολύ. Ελπίζω να τα χιλιάσεις κι αυτά!!!
    Καλή επιτυχία στο παζάρι. Θα μαθαίνουμε νέα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πλεκτοκοριτσο μου καλο ευχαριστω , χρειαζομαστε ολοι τις ευχες των φιλων ....φιλιά πολλα και καλα πλεξιματα φιλεναδα!

      Delete
  17. Καλημέρα σας κα. Μαρία, βρήκα το blog σας τις τελευταίες μέρες και παρακολουθώ τα videakia σας τα οποία είναι φοβερά και σας ευχαριστούμε. Το τελευταίο καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ με το βελονάκι, είναι κάτι που μαρέσει πολύ, έχω να ασχοληθώ από παιδί. Εχω μια κορούλα 11 μηνών και θέλω να προσπαθησω να τις φτιαξω το όμορφο σκουφάκι που μας δείξατε. Μας προτείνετε σας παρακαλώ από internet αξιόπιστο eshop με νήματα και υλικά για το βελονάκι, το συγκεκριμένο νήμα τι μέγεθος είναι? Σας ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια.

    Mommydaddy.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου κουκλα μου πηγα στο ομορφο σαιτ σου και ειδα ευτυχια και χαρα....θα σου στειλω διευθυνσεις για μαλλια , σε ευχαριστω να χαιρεσαι τη κουκλα σου, φιλιά πολλα!

      Delete
    2. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια, έχω ενθουσιαστεί πολύ :) !! Φιλιά πολλά.

      Delete
  18. τι όμορφα πράγματα που φτάχνεις!!! αυτό το αφράτο κασκόλ πάντως λέω να το φτιάξω κι εγώ..Χρόνια πολλά στο blogoσπιτάκι σου και πάντα με όμορφες δημιουργίες!! φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπιδα μου σε ευχαριστω πολυ , θα σου φανει ευκολο το κασκολ , φιλακια πολλα !

      Delete
  19. υπέροχα, υπέροχα. ....τι να πρωτοθαυμάσω, το σκουφάκι τέλειο, το καλάθι χρησιμότατο....τα δώρα σούπερ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρανια μου τι καλα λογια ! να εισαι καλα , καλο μηνα και τα φιλιά μου!

      Delete
  20. Καλή επιτυχία σε όόόόό,τι κι αν κάνεις, Μαιρούλα μου!!!!!
    Οι δημιουργίες σου είναι κουφετένιες και στη Θεσσαλονίκη την Άνοιξη θα κάνεις θραύση!!!
    Φιλιά κι αγκαλιές!!!!!

    ReplyDelete
  21. Κορινα μου μου αρεσει οπως το θετεις...χα χα χα...... ψωνιστηκα αμεσως ....μωρε εγω θα προσπαθησω για το καλυτερο τουλαχιστον...φιλιά πολλα , καλο μηνα... να φυγει το κρυο!

    ReplyDelete
  22. Πολύ όμορφες οι κατασκευες σου και κυρίως χρηστικές.
    Για μένα αυτού του είδους οι ενασχολήσεις είναι ψυχοθεραπεία τουλάχιστον.
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ Φλωρα μου ....ολο ερχομαι και διαβαζω στο σπιτι σου ...ελπιζω να προλαβω να ψηφισω φιλεναδα....σε ευχαριστω...κι εγω ψυχοθεραπευομαι , πιανω τον εαυτο μου ναναι αργα το βραδυ και παλι να με ξεκουραζει το πλεξιμο...φιλιά πολλα!

      Delete
  23. Μαίρη μου είναι πανέμορφα τα πλεχτά σου!!! Το θεωρώ τόσο δύσκολο κι εσύ το κάνεις να ακούγεται πανεύκολο!!! χαχαχα!!!
    Είσαι χρυσοχέρα!! Να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για το σπιτάκι σου και να ευχηθώ να σαι κοντά μας για πολύ καιρό ακόμα με όμορφες και χουχουλιάρικες αναρτήσεις!!!
    Φιλάκια πολλά κοπέλα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαριλενα μου ....ευχαριστω για τις ευχες σου , τις χρειαζομαι.....φιλακια και καλο μηνα!

      Delete
  24. Κορίτσι μου, δε σε φοβάμαι εσένα: όσα και να έχεις μισοτελειωμένα, σε χρόνο dt θα τα ετοιμάσεις και εμείς θα μένουμε να τα χαζεύουμε με τις ώρες!! Όπως αυτά που μας παρουσίασες σήμερα!!!
    Τί ομορφιές είναι αυτές??? Πολύ γλυκούτσικα είναι όλα, κορίτσι μου!!!
    Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου! Να είναι πάντα ζεστό και γεμάτο με κόσμο που λατρεύει τις δημιουργίες σου αλλά και εσένα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιαννα μου σιγουρα θα τα τελειωσω ...τωρα ποσο μπανταρισμενη θα ειμαι δεν ξερω χα χα χα το ενα χερι δεμενο , κολαρο στον αυχενα ...σαν τραυματιας πολεμου ενα πραγμα .....φιλακια πολλα και ευχαριστω απο την καρδια μου!

      Delete
  25. Αχ Μαίρη μου όμορφα ό0λα μα όλα τα πλεκτά σου αλλά η ιδέα ότι θα τα παρουσιάσεις τα έργα σου στην έκθεση .. και συνέχισε το πλέξιμο ..
    Να είσαι καλά Μαίρη μου να χαιρόμαστε την παρουσία σου και τις δημιουργίες σου
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικολ μου ευχαριστω και εγω εσας για τη στηριξη και τη παρεα..... απο εκθεσεις παλια με τη δουλεια εχω παει σε πολλες εεε τωρα βεβαια θα ειναι αλλιως , πιστευω πιο χαλαρα, φιλακια και καλο μηνα!

      Delete
  26. Μαίρη μου εύχομαι να είσαι πάντα κοντά μας και να μας δείχνεις τα όμορφα πλεκτά σου και τις κατατοπιστικές οδηγίες στα βιντεάκια.
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eλένη μου δεν βλέπω να γλιτωνετε απο μενα ...εκτος κι αν αρχισουν να με παιρνουν κι εμενα στο χωραφι τωρα την Ανοιξη για ξεβοτανισμα ....που μαλλον θα παω γιατι και κει μου αρεσει ....και αποθυμησετε λιγο τα πλεκτα χα χα ....σε ευχαριστω πολυ και σου στελνω τα φιλιά μου!

      Delete
  27. Αχ!!! έρωτας αυτό το πλεξιμο.. που είναι αν το μαθεις δεν θελεις μετα να το αφήσεις.. άσε που έχει χίλιες δύό εφαρμογές και σχέδια... καλή επιτυχία στην έκθεση.. σου εύχωμαι... να είσαι για πολλλα πολλα χρονια ακόμα στην παρέα των μπλόκερς φιλάκιαααα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ Σμαραγδενια μου και το ονομα σου ακομη ειναι ομορφο, ναι το πλεξιμο ειναι αγαπη μεγαλη και θεραπετυικο που λεει και η Φλωρα μας πιο πανω, φιλιά πολλα και σε ευχαριστω !!!

      Delete
  28. Με το που είδα το πρώτο σκουφάκι, σκέφτηκα "ΆΧΟΥ ΤΟ!!!! Τι όμορφο που είναι!"
    Ε, μετά είδα και τα άλλα παρακάτω, οπότε θα το αλλάξω λίγο και θα σου πω..."ΆΧΟΥ ΤΑ!! Τι όμορφα που είναι!!"
    :))
    Να χαίρεσαι το μπλογκ σου και να το καμαρώνεις! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην έκθεση (αν και είμαι σίγουρη, θα ξετρελαθούν με τα πλεκτά σου).
    Ευχαριστούμε για το giveaway!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελλη μου ευχαριστω να εισα καλα με τις ευχες που μου δινεις , το μπλογκ βεβαια με ξεμυαλιζει και που να προλαβω και να πλεκω....αλλα θα τα καταφερω πιστευω, το giveaway ειναι δικο μου ευχαριστω για σας, πολλα φιλιά!

      Delete
  29. Μαίρη μου πολύχρονο το μπλογκ σου!
    Εύχομαι αν είσαι πάντα αγαπητή και δημιουργική :))
    Ό,τι φτιάχνεις είναι φανταστικό. Κι είμαι τυχερή γιατί έχω κάτι δικό σου :))
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αριστεα μου.....σε ευχαριστω μωρε μακαρι να σου στειλω κι αλλα να εχεις μπολικα απο μενα πλεκτα, φιλια και καλο μηνα!!

      Delete
  30. Χρόνια Πολλά στο μπλογκόσπιτό σου! Πολύ όμορφα και το σκουφάκι & το τσαντάκι και το κασκώλ! Ευχές για πολλά πολλά βίντεο, αναρτήσεις, giveaway & δημιουργίες. Την καλησπέρα μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δημητρα μου σε ευχαριστω, ευχομαι κι εγω πολλες ομορφιες απο ολα το μπλογκ, φιλιά καλο μηνα !

      Delete
  31. Χρόνια πολλά γλυκιά μου Μαίρη!!
    Κι εγώ....διανύω τη περίοδο μπεζ-εκρού, γιατί είναι ο πιο εύκολος συνδυασμός!
    Πολλά γλυκά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πετρα μου ουτε στα γενεθλια μου τοσες ευχες και χαρα !!! σε ευχαριστω ειναι ευκολος και σικατος συνδυασμος αυτος οντως....φιλακια πολλα'!

      Delete
  32. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου!!!!!!!!!!Πολύ γλυκό το σκουφάκι ,περιμένουμε να τελειώσεις και το καλάθι,τρελαινόμαστε για κάτι τέτοια!!!!!!!!!Καλό βράδυ!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοριτσια μου ευχαριστω , θααααα......το τελειωσω κι αυτο , καλο μηνα να εχετε , σας φιλώ!

      Delete
  33. πολύ όμορφο το σκουφάκι Μπεμπέ ....καλή επιτυχία στην έκθεση..
    χρονιά πολλα στο σπιτάκια σου ..να συνεχίσεις πάντα έτσι με τόσες
    όμορφες ανάρτησες ...φιλάκια ...κάλο βράδυ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειρηνη μου να εισαι καλα και να τα λεμε , πολλα φιλιά , καλο μηνα!

      Delete
  34. Μαίρη μου πολύχρονο το σπιτάκι σου!!! Να είσαι καλά και να μας δείχνεις τις πανέμορφες δημιουργίες σου!! Πολύ όμορφο το κασκόλ, αλλά και το τσαντάκι για τα σούρτα φέρτα είναι πολύ super και θα κάνουν δύο φίλες σου ευτυχισμένες. Να έχεις ένα καλό βράδυ και περιμένουμε να δούμε τις καινούργιες δημιουργίες σου!!!! Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Νεφελη μου , σε ευχαριστω .....καλο βραδυ και σε σενα και φιλακια!

      Delete
  35. Πολύ όμορφα όλα, και τα χρώματα που διάλεξες για το σκουφάκι αγαπημένα!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αφροδιτη μου πολυ σε ευχαριστω , γιορτες και γενεθλια στα μπλογκ , εχει πλακα, καλο μηνα και φιλιά!

      Delete
  36. Ομορφιές!!!! Πολλές ομορφιές όπως πάντα! Όσο για τα μισοτελειωμένα σου είμαι σίγουρη σύντομα θα είναι κομπλέ!!! Να τα εκατοστήσει το blog σου Μαιρούλα μου καλή επιτυχία στο giveaway σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου με τα συρματακια σου ....ευχαριστω πολυ , φιλακια!

      Delete
  37. Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου. Να είσαι καλά να μας κάνεις παρέα με τις όμορφες δημιουργίες σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου σε ευχαριστω , η παρεα σας ειναι πολυ γλυκια, καλο μηνα και φιλιά!

      Delete
  38. Πανεμορφο το σκουφακι!!! Να τα εκατοστησει το μπλογκακι σου κι ευχομαι καθε επιτυχια στην εκθεση! Φιλακια!

    ReplyDelete
  39. Ευχαριστω Μαρια μου , ολα τα μπλογκ να υπαρχουν ζωηρα και ενδιαφεροντα και να ενισχυουν τη φιλία.....φιλακια!

    ReplyDelete
  40. Πολύ κοκέτικο το σκουφάκι και το φαντάζομαι στο κεφαλάκι κάποιας κουκλίτσας... τέλειο!!!! Χρόνια πολλά στο υπέροχο μπλογκ σου... να τα εκατοστήσει κι εσύ να τα εκατοστήσεις και να μας χαρίζεις πάντα τη δημιουργικότητά σου και τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!
    Φιλάκια και του χρόνου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Κικη μου τιποτε δεν κανω απλα πλεκω και μοιραζομαι ειναι χαρα πρωτα απο ολα για μενα και μια συντροφικοτητα ομορφη, φιλιά και καλο σου μηνα!

      Delete
  41. Να χαίρεσαι το blog σου και να μας γεμίζεις πάντα με όμορφες δημιουργίες και καλές ιδέες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα γλυκια μου σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ειμαστε ολες μια παρεα για χρονια, φλιά πολλά!

      Delete
  42. Χρόνια πολλά με αστείρευτη έμπνευση!
    Εγω δεν πλέκω κι έτσι θαυμάζω δίπλα εσάς που το κάνετε :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου φιλη μου μολις επισκεφτηκα το ομορφο σπιτακι σου , πολυ ωραιες ιδεες και προτασεις με ενα νεο τροπο μας δινεις , μπραβο σου , σε ευχαριστω πολυ , ας μην πλέκεις ...ειναι ωραιο στην παρεα η καθε μια να δινει κατι διαφορετικο,πολλα φιλιά και καλο μηνα!

      Delete
  43. Μαίρη πολύχρονο το σπιτάκι σου και καλές δημιουργίες!!! Υπέροχες και οι παρουσιάσεις σου στο you tube Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου κυκλαμινακι μου , σε ευχαριστω πολυ και σε φιλω!

      Delete
  44. Χρόνια σου πολλά
    Φιλάκια ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλιά κοριτσι μου και σε ευχαριστω!!

      Delete
  45. Πανέμορφο..μη γελάσεις φορώ κι εγώ ένα τέτοιο άσπρο..δωράκι..με λουλούδι!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. Aχτιδα μου συγνωμη αλλα γελασα ...χα χα χα ....οπως το ειπες με λουλουδι ...σε φανταζομαι!! κοιτα οτι μας κανει ευτυχισμενες το φοραμε ασε που μου κανεις και πολυ αγγλιδα ετσι,σιγα....ποιος θα μας κρινει? φιλιά πολλα και σε ευχαριστω!

    ReplyDelete
  47. Πανέμρφα και πολύ επιμελημένα...Αυτή η φωτογραφία από το καλάθι που πλέκεις, μού θυμίζει -η πλέξη- λίγο αχιβάδα.
    Έμεινα ώρα να θαυμάζω και την ανάρτησή σου με τα αρωματικά βότανα και τα τσάγια.
    Τυχερή που βρίσκεσαι κοντά στη φύση και με ένα ταξίδι ζεις όμορφες στιγμές!

    Καλό βράδυ Μαιρούλα και πολλές ευχές για το τόσο επιτυχημένο blog σου!
    Z.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ζαμπία μου σε ευχαριστω πολυ απο σενα που εχεις τοσο ομορφες φωτογραφιες αυτα ειναι καλα λογια , δυστυχως δεν εχω γνωσεις για να βγαλω καλες φωτογραφιες , τα αρωματικα ειναι ενας κοσμος που σε μαγευει οπως η φυση γενικα, νασια καλα για τις ευχες σου,πολλα φιλιά και καλο μηνα!

      Delete
  48. Τι όμορφο σκουφάκι!! Μηπως να το κάνω κι εγω στην πιο μεγάααλη έκδοσή του???!!!! χαχα!!!
    Αλλα και αυτή η πλέξη στο εκρού καλάθι είναι ονειρεμένη!!! Περιμένουμε οδηγίες προς ναυτιλομένους!! Καλά να περάσεις στην έκθεση, Μαίρη και να'χει επιτυχία!! Φιλάκια , καληνύχτα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πεπη μου αμα σου κανει κεφι ...χα χα....ενα ροζούλι μια χαρά θα σου εφτιαχνε τη διαθεση, προς το παρον πλέκω ασυστολα ....φιλιά πολλα σε ευχαρστω για τις ευχες σου, καλο μηνα να εχεις!

      Delete
  49. Τι κουκλίστικο σκουφάκι, με ωραία χρώματα. Η μικρούλα που θα το φορέσει, θα το χαρεί στα σίγουρα. Η αξιοποίηση του πορτοφολιού επίσης, που μας έδειξες στο Merry Mary stories en, είναι εκπληκτική.
    Καλή σου ημέρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειρηνη μου καλη σου μερα και σε ευχαριστω πολυ κι εσυ παντα να μας νοστιμιζεις τη ζωη μας , φιλια πολλα!

      Delete
  50. απλά πανέμορφα όλα!!! δεν εχω λόγια με εχεις εθίσει τρομερά στο πλέξιμο και δε μπορω να σταματήσω να πλέκω! μπράβο σου που μας εμπνέεις!!!!

    ReplyDelete
  51. Ευη μου σςε ευχαριστω πολυ , πλεκε πλεκε ....οταν περναμε καλα με κατι δεν το αφηνουμε, φιλακια!

    ReplyDelete
  52. Πολύ όμορφο του σκουφάκι!!Πολύχρονο το σπιτάκι σου και πάντα δημιουργίες! Σε περιμένω και από το δικό μου σπιτάκι! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και να φτιαχνεις οπως παντα και συ ομορφα πραγματα , φιλιά!

      Delete
  53. Γεια σου Μαίρη μου!!
    Πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου το ημερολόγιο και ξετρελάθηκα με τις δύο υπέροχες σελίδες που έφτιαξες!! Σ'ευχαριστούμε πολύ για το giveaway με τις πανέμορφες δημιουργίες σου, χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου!!
    Φυσικά και θυμάμαι την ταινία, η Μεγκ Ράιαν ήταν από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς και οι ταινίες που έπαιζε μου δημιουργούσαν μια γλυκιά ηρεμία! :) Καλό σαββατοκύριακο!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινα μου γυρισε πισω το ομορφο ημερολογιο σου εεε....., μπραβο σου πολυ μου αρεσε, να εισαι καλα και φιλακαι!

      Delete
    2. Γύρισε για λίγο και θα ξαναφύγει!! Συναντήθηκα με μια αγαπημένη blogger κι έτσι το πήρα στα χέρια μου μετά από μήνες και διάβαζα συγκινημένη όσα γράψατε..!!
      Καλό μεσημέρι φιλιά!!

      Delete
  54. Πολύ όμορφα πράγματα. Συγχαρητήρια! Θα ήθελα πάρα πολύ να ήξερα και εγώ να πλέκω και να φτιάχνω τα δικά μου πράγματα. Ελπίζω με τα χρόνια και τα τόσα videakia να τα καταφέρω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελλη μου σε ευχαριστω πολυ, αν θελεις και εχεις υπομονη μαθαινεις απο ολα και το πλεξιμο τιποτε δεν ειναι , λιγοστην αρχη μεχρι να βρουν ρυθμο τα χερια και μετα οσο πλεκεις τοσο παιρνεις τον αερα και σου φαινεται ευκολο, πολλα φιλιά!

      Delete
  55. ομορφια μου ξεχωριστή αρχοντισσα χιλιες ευχες να μας χαρίζεις τις πολυτιμες γνωσεις σου και να μας μοιραζεις χαμόγελα !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατια μου σε ευχαριστω και σου στελνω πολλα πολλα φιλακια!

      Delete
  56. Μαιρούλα μου με το καλό η έκθεση! Είμαι σίγουρη πως θα αρέσουν πολύ τα σχέδια σου και θα τα πας περίφημα!
    Καλέ, αν προλαβαίνω θέλω και εγώ να πάρω μέρος στο give away σου! Τα χεράκια σου κάνουν θαύματα!
    Πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω Κατερινα μου μακαρι θα χαρω πιο πολυ να αρεσω γενικα , καλε εισαι μεσα στο γκιβ εγουει χα χα ......σιγα μη βιαστουμε και βαλω και διοριες ...ουφ αρκετες διοριες εχουμε στη ζωη μας, φιλακια πολλα!

      Delete
  57. Μαίρη μου είναι τόσο όμορφα όλα. Ελπίζω να μας ξαναθυμίσεις την έκθεση για να την επισκεφτούμε. Φιλάκια πολλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιουλα μου και βεβαια θα τη θυμισωω και για βολτα να ερθεις να βρεθουμε , σε ευχαριστω πολυ , φιλιά και καλη βδομαδα!

      Delete
  58. Καλησπέρα και καλή βδομάδα Μαιρούλα μου!άργησα να έρθω επίσκεψη,πάω αργά λόγω τενοντίτιδας στα φιλαράκια μου μαζί κι εσύ!-το σκουφάκι με το λουλουδάκι σου ήταν απίστευτο από τα πιό όμορφα που έχω δεί ποτέ!το κασκόλ και το τσαντάκι πανέμορφα!!Να τα εκατοστήσει το μπλογκοσπιτάκι σου Μαιρούλα μου και πάντα να μας χαρίσεις όμορφες δημιουργίες με έμπνευση και φαντασία!φιλάκια άπειρα και την αγάπη μου σου στέλνω!

    ReplyDelete
  59. Kαιτουλα μου γλυκια σε ευχαρστω πολυ...αχ αυτες οι τενοντιτιδες ,,ποσο ταλαιπωρουν? που σε βρηκε εσενα τοσο μικρη κοπελα ...να προσεχεις γιατι πονανε πολυ , φιλιά πολλα πολλα!

    ReplyDelete
  60. Χρόνια πολλά για το "σπιτάκι σου"! Να είσαι γερή και να δημιοιυργείς! Τα δωράκια σου είναι καταπληκτικά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αννα μου σε ευχαριστω πολυ να εισαι και συ καλα , πολλα φιλιά!

      Delete
  61. Χρόνια πολλά για το "σπιτάκι σου"! Να είσαι γερή και να δημιοιυργείς! Το σκουφάκι σου καταπληκτικά χρώματα! Μου θύμισε δειλινό!! Καλημέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gina μου πολυ σε ευχαριστω ολοι να ειμαστε γεροι και ετσι θα εχουμε δυναμη να κανουμε πολλα , φιλια και καλο βραδυ!

      Delete
  62. Πέρασα κι εγώ να αφήσω τις ευχές μου για το διαδικτυακό σπιτάκι σου και εύχομαι να έχεις πάντα τον χρόνο να δημιουργείς ό,τι σ' ευχαριστεί, για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευδοκια μου ευχαριστω πολυ , χαιρομαι που βρισκομαστε , μακαρι ολοι να κανουμε οτι μας ευχαριστει και να περναμε καλα, φιλιά πολλα!

      Delete
  63. Υπέροχα και το σκουφάκι και το τσαντάκι. Πολλά φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χριστινα μου σε ευχαριστω και σε φιλω!!!

      Delete
  64. τα συγχαρητήριά μου τα έχω δώσει ήδη σ αυτή την καταπληκτική δουλειά αλλά έχω ένα πρόβλημα, εχω ξεκινήσει το σκουφάκι αλλά δε γνωρίζω πως το τέλειωνω.. μήπως πρέπει να δω κάποιο άλλο βιντεακι ;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νικολινα μου απλα φτανεις εως τα 60 ποδαρακια και συνεχίζεις για οσες σειρες θελεις εσυ , αυτο ειναι το πιο απλο χωρις ιδιαιτερη μπορντουρα , μπορεις αν θελεις να κανεις ολο άρριχτα γαιτανακια στο τέλος για μία σειρά. φιλακια!

      Delete
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ, είσαι τέλεια!! κατάλαβα, το έκανα αλλά δε ξέρω επίσης πως να το σφραγισω, πως το σφιγγω πριν κόψω το νήμα.. σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!! :)

      Delete
  65. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  66. Νικολινα εχεις δικιο ειναι κατι λεπτομερειες που χρειαζεται να τις δειχνουμε , οταν κανεις τον τελευταιο ποντο , μετα κανε ενα βουβο γαιτανακι μπαινοντας στην επομενη θηλεια και απο κει μεσα κοψε και βγαλε το νημα σου και ασφαλισε το περνωντας το απο τη μεσα μερια απο διαφορες θηλειες αναμεσα για να μη κανεις κομπο, ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις, !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΑΙ νομίζω κατάλαβα σωστά!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις σου!!! δε ξέρω πως να σου στείλω φωτογραφίες θα προσπαθήσω όμως..!

      Delete
  67. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΑΑ... ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΩ ΒΕΛΟΝΕΣ... ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

    ReplyDelete
  68. Γεια σου Μαρια μου...θα φτιαξω ζακετακι αλλα λιγο αργοτερα μετα το Πασχα , μπες στο raverly.com και ζητα free patterns για ζακετακι και οτι σου αρεσει προσπαθησε το , οτι χρειαστεις ρωτα με , φιλακια!

    ReplyDelete

I will be very glad to read your comment!