Ββ.....Ββ... ο βορηάς !!!!
Είμαστε πιά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον ....του στολίσματος. 
Το  δένδρο που περιμένει ένα ολόκληρο χρόνο καλά φυλαγμένο μέσα στη κούτα του θα βγεί, επιτέλους ήρθε η ώρα του. Ολα τα χρόνια όσο κουρασμένη κι αν ήμουν δεν βαρυγκομούσα γι αυτή τη δουλειά παρόλο που για να φτάσεις στο ευχάριστο μέρος του στολίσματος πρέπει να περάσεις πρώτα απο το δύσκολο κουβάλημα και το στήσιμο του δένδρου αλλά ακόμη κι αυτό αν το κάνεις διασκεδαστικό , με μουσική , ένα ωραίο ζεστό τσάι ή καφέ τότε περνάει ευχάριστα.

Τα στολίδια θα βγούν κι αυτά απο τα κουτιά τους προσεκτικά γιατί είναι εύθραυστα και τα προσέχω πάντα πολύ όταν τα μαζεύω να μη σπάσουν και με το καλό ή πρώτα ο Θεός όπως λέει και ο μπαμπάς μου θα φτιάξουμε όμορφο το σπίτι για τη μεγάλη γιορτή της γέννησης του Χριστού που το μήνυμά της είναι τόσο γλυκό και ζεστό και γι αυτό εμπνέει όλο το κόσμο !

Αυτό το τσαντάκι θα το γεμίσω κουκουνάρια που δεν βρήκα ακόμη χρόνο να μαζέψω , είναι εύκολο στο πλέξιμό του και μου άρεσε αυτό το σχέδιο δανδέλας που έχει , του έβαλα και μπόλικες απο τις καρώ μου κορδέλες και χαμογελαστά μπρούντζινα αστεράκια και ελλείψει κουκουναριών το γέμισα μαλλιά για να σταθεί και να το φωτογραφίσω σωστά.
Να και το βιντεάκι για την χριστουγεννιάτικη τσαντούλα!
Τα καλτσάκια βγήκαν και σε χριστουγεννιάτικη έκδοση !!
Και τα πολύχρωμα καλτσάκια μου στολισμένα με τα φιογκάκια τους !


Την Κυριακή αλλάζει ο μήνας και μπάινει ο Δεκέμβρης ο πρώτος μήνας του χειμώνα και τα κρύα είναι μπροστά μας.....Ββ....Ββ...ο βορηάς....Ββ.......έκανε με βοή...... που έγραφε και στα παλιά αναγνωστικά που τα έχει πάρει όλα η μαμά μου με την εφημερίδα και όταν πάω σπίτι της για καφέ τα ξεφυλλίζω, είναι τόσο όμορφα όλα εκεί μέσα ....είναι τα μικράτα μας ....οι αναμνήσεις μας 

Με αυτή τη νοσταλγία των παλιών σπιτικών της Ελλάδας , το γιορτασμό με όλη την οικογένεια μαζί τηρώντας τις παραδόσεις μας σας αφήνω και εύχομαι αυτή τη γλύκα να τη νοιώσουμε όλοι σε αυτές τις γιορτές !

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible