Τα αστέρια λάμπουν απο πάνω μας !!

Ψάχνοντας τίτλο για το σημερινό θέμα μου που είναι κάποια αστεράκια που έπλεξα μου ήρθε στο μυαλό αυτό το παλιό τραγούδι ....stars shining above us .... που είναι το...
 Dream a little dream of me ..και έτσι βρήκα το ρομαντικό τίτλο μου.

Αχ ...πλησιάζουν οι γιορτές και λίγο λίγο ο κόσμος αρχίζει να στολίζει, σήμερα στη βραδυνή μου πεζοπορία που συνήθως κάνω κατά τις 7 με 8 το βράδυ είδα τα πρώτα λαμπάκια σε κήπο και σε άλλο σπίτι το πρώτο χριστουγεννιάτικο  δένδρο, λιτό μόνο με άσπρα λαμπάκια που έδινε τόσο γλυκιά αίσθηση καθώς φαινόταν σαν κόσμημα , μπροστά σε ένα παράθυρο.


Περπατώντας το βράδυ πάντα το μάτι μου πηγαίνει στα φωτισμένα παράθυρα όχι απο περιέργεια κακή αλλά μου είναι ευχάριστο να ρίχνω μιά κλεφτή ματιά σε σπίτια....μια παλιά μονοκατοικία είχε τον κήπο της με όλα τα φώτα αναμμένα και ξέρετε πόσο σπανίζει αυτό σαν θέαμα ήταν σαν να είχαν γιορτή , πιο κεί ένας όμορφος πολύ μικρός κηπάκος με νάνους και χελωνίτσες που μαρτυρούν μιά μαμά που φτιάχνει παραμυθένιο τον κήπο για τα μικρά της ....   Η  αναμονή της μεγάλης γιορτής ......νομίζω πως η αναμονή , η προετοιμασία του σπιτιού, το καθάρισμά του μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους παρά την κούραση .
Την περασμένη βδομάδα έβαψα τη κουζίνα ...ναι....μόνη μου  ηταν στο μυαλό μου καιρό και δεν τόχω και πολύ να πάρω την απόφαση , μου αρέσει η ανεξαρτησία που μου δίνει το ότι μπορω να το κάνω εγω . Ελαμψε λοιπόν το εκρού ξαναέγινε εκρού γιατί απο την καντήλα είχε μαυρίσει σε κάποια σημεία και όλο αυτό έπρεπε να γίνει για να μπορέσω επιτέλους να κρεμάσω τις νέες κουρτίνες που έραψα απο  τί άλλο? Καρώ κοκκινοπράσινο ύφασμα για τα δύο ριντό στις άκρες και κόκκινομπορντώ πακέτα στα παράθυρα .Οι σκοτεινές μέρες δεν μου επέτρεψαν να τις φωτογραφίσω σωστά αλλά μόλις μπορέσω θα το κάνω.
Τα κουτιά μου επιστρατεύτηκαν για να κεντήσω πούλιες και να ράψω κορδέλες στα αστεράκια και μια κομόντα μου έγινε πρόχειρο εργαστήρι στο σαλόνι...   Το σχέδιο των αστεριών είναι πολύ εύκολο και επειδή έχω φτιάξει βιντεάκι δεν θα το γράψω.
Οι μέρες περνάνε γρήγορα και τα σχέδια είναι πολλά ακόμη μέσα στο μυαλό μου , δεν ξερω τί θα προλάβω αλλά ξέρω ότι όσο το μυαλό γεννά πράγματα και η φαντασία δουλεύει είμαστε καλά.

Καλό Σαββατοκύριακο , ορίστε σας βρήκα και δουλειά όσες πλέκετε!
Στα blog της γειτονιάς έχει πανέμορφες ιδέες για να φτιάξει κανείς χίλιες δυό κατασκευές , πολύ καλύτερη βόλτα  απο ότι στα μαγαζιά, μπράβο σε όλες τις δημιουργικές φιλενάδες ...πια του μπλογκόκοσμου !!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible