Πολύχρωμες boho πιάστρες !Είχα στα χέρια μου καιρό ένα υπέροχο βαμβακερό νήμα σαν πλεξουδίτσα το οποίο με περίμενε υπομονετικά. Μου άρεσαν τόσο τα χρώματά του που ντεγκραντάρουν και αλλάζουν κάθε τόσο που ήμουν έτοιμη να το αγοράσω σε όλες του τις αποχρώσεις αλλά κρατήθηκα .

Ενα ζευγάρι πιάστρες πολύ απλές σας δείχνω σήμερα πλεγμένες με χοντρές βελόνες και πλέξη μους δηλαδή καλούς πόντους στην καλή πλευρά  και καλούς πόντους και στην ανάποδη και αυτό είναι όλο ααα... και με το βελονάκι στο τέλος έπλεξα γύρω γύρω ένα πικό.

Μου αρέσει πάρα πολύ να στολίζω όταν έχω τραπέζι στο σπίτι , λατρεύω τα όμορφα σερβίτσια και έτσι σκέφτηκα τη πιάστρα να την μεταμορφώσω σε πετσέτα για λίγο . Τη φωτογράφισα λοιπόν με το πράσινο πιάτο μου, ίσως είναι καλή ιδέα να πλέξω και λίγες πετσέτες σε αυτο το στυλ.

Θα πλέξω και άλλα πραγματάκια σε αυτό το νήμα σίγουρα.

Τη Δευτέρα πήγα κι εγώ στο Tea για τη Λάμψη  , εκεί γνώρισα τη Ρένα Χριστοδούλου απο κοντά και άλλα κορίτσια όπως την Αννίτα , την Ευτυχία , την Αχτίδα και ήμασταν  πολύ ωραία παρέα όλες μαζί , πολλά απο τα κορίτσια έτρεξαν , κουράστηκαν και πιστεύω στο τέλος απόλαυσαν γιατί ήρθε πολύς κόσμος να στηρίξει τον καλό σκοπό της εκδήλωσης, μπράβο στις γυναίκες που όπως πάντα τα προλαβαίνουν  όλα.

Κορίτσια θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τα σχόλιά σας και τη ζεστασιά που παίρνω απο αυτά !

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible