Thursday, May 30

Καλοκαιρινή δροσερή τσαντούλα !




Επιτέλους τελείωσα την τσαντούλα μου και την κυκλοφόρησα κιόλας. Το εκρού βαμβακερό νήμα  θυμίζει τις παλιές δανδέλες τις οποίες ουδόλως μισώ κι ας μην τις στρώνω πια αλλά είναι αλήθεια ότι λίγα κομμάτια ταιριάζουν στο σαλόνι μου, βασικά γεμίζουν τα συρτάρια μιας παλιάς συρταριέρας την οποία σκαλίζω κάθε φορά που είναι να στρώσω κάτι στο τραπέζάκι. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι χρήσιμα,είναι γεμάτα αναμνήσεις απο τότε που η γιαγιά έπλεκε κάθε φορά  ένα καινούργιο καρέ, αυτό για σένα  έλεγε, το άλλο για την άλλη εγγονή, φρόντιζε να τα μοιράζει να μη θυμώνει κανείς και η μαμά μου να τη διορθώνει , αυτό εδώ είναι λίγο στραβό , τραβάει. Η γιαγια με κάτι τεράστια γυαλιά που μεγάλωναν και τα μάτια της οταν την κοίταζες νομίζω οτι έβλεπε πολύ καλύτερα απο ότι βλέπω εγώ τώρα και έπλεκε μέχρι πολύ μεγάλη, απορώ πώς δεν μάγκωνε ο λαιμός της απο το σκύψιμο.

Εραψα και μια επένδυση με ύφασμα απο τις πολυθρόνες μου που είχε περισσέψει και είναι αγγλικό βαμβακερό κλαρωτό που λέγανε παλιά και νομίζω της ταίριαξε μια χαρά!
Το πλέξιμο είναι πολύ απλό:

 
Πλέξτε με  βελονάκι νούμερο 3

Πλέξτε 78 αλυσίδες και ενώστε  με βουβό γαιτανάκι την αρχή με το τέλος , μόνο  προσέξτε να μη στρίψει η αλυσίδα , να είναι ίσια και θα πλέξετε απο δώ και πέρα κυκλικά την τσάντα



Πρώτος γύρος- πλέξτε  μία  αλυσίδα και πλέξτε ένα άρριχτο γαιτανάκι στη επόμενη αλυσίδα ,  μετά πλέξτε άρριχτα γαιτανάκια σε κάθε μια αλυσίδα ώς το τέλος της σειράς, ενώστε με βουβό στην κορυφή του πρώτου άρριχτου

Δεύτερος γύρος- πλέξτε 3 αλυσίδες (μετράει σαν ένα ποδαράκι), πλέξτε ένα ποδαράκι στην επόμενη θηλειά και πλέξτε ποδαράκια ώς το τέλος, ενώστε με βουβό στην κορυφή των 3 αλυσίδων που κάνατε στην αρχή

Τρίτος γύρος- πλέξτε 3 αλυσίδες, τώρα πλέξτε ένα ποδαράκι αλλά όχι μπαίνοντας στην κορυφή της θηλειάς  στο επάνω μέρος, μπείτε στη βάση του ποδαρακίου της κάτω σειράς απο δεξιά προς τα αριστερά στο μπροστινό μέρος που το βλέπετε μπροστά σας  και πλέξτε κανονικό ποδαράκι, μετά πλέξτε ένα κανονικό ποδαράκι στην επόμενη θηλειά μπαίνοντας στην κορυφή όπως όταν πλέκουμε κανονικά, συνεχίστε έτσι εναλάξ ώς το τέλος της σειράς και ενώστε με βουβό στην κορυφή των 3 αλυσίδων της αρχής(έτσι θα έχετε ένα κανονικό ποδαράκι και ένα πιο φουσκωτό δίπλα και αυτό δίνει την αναγλυφότητα στο σχέδιο

Συνεχίστε το ίδιο σχέδιο σε όσους γύρους θέλετε πλέκοντας ένα απλό ποδαράκι  πάνω σε κάθε απλό ποδαράκι και ένα φουσκωτό πάνω σε κάθε φουσκωτό , εγώ  έπλεξα  20 γύρους τετοιους

Για το τελείωμα της τσάντας πλέξτε 5 γύρους με άρριχτα γαιτανάκια για να είναι πιο ισιο το σχέδιο και είναι αυτό το κομμάτι που καθώς θα βάλετε την επένδυση θα γυρίσει σαν ρεβέρ.



Για τον πάτο της τσάντας πλέξτε 11 αλυσίδες, μπείτε στη δεύτερη αλυσίδα και πλέξτε ποδαράκι και μετά ποδαράκια ώς το τέλος της σειράς, γυρίστε, πλέξτε 3 αλυσίδες , πλέξτε ποδαράκι στην επόμενη θηλειά και ποδαράκια ώς το τέλος της σειράς, θα έχετε 9 ποδαράκια σύνολο. Πλέξτε  19 σειρές σύνολο (απο 9 ποδαράκια η κάθε μία)για τον πάτο και ράψτε ενώνοντας τον πάτο με το κυκλικό μέρος που πλέξατε πριν  με βελόνα και το ίδιο νήμα. Στον πάτο πριν ράψω την υφασμάτινη επένδυση κόβω ένα ορθογώνιο χοντρό χαρτόνι που το μετράω να είναι ίδιο με το πλέκτό μέρος του πάτου, έτσι η τσαντούλα θα είναι σταθερή όπου την ακουμπάτε.

Για την υφασμάτινη επένδυση δείτε την ανάρτηση μου της προηγούμενης τσάντας , είναι ίδιος ο τρόπος ραψίματος, απλώς σε αυτή τη τσάντα το ύφασμα γυρνάει σαν ρεβέρ μαζί με το πλεκτό τελείωμα της τσάντας και σταθεροποιείται καθώς ράβετε τα κουμπιά.

Το χερούλι είναι απο ύφασμα 6-8 πόντων που το έραψα το γύρισα απο την καλή με χοντρό κατσαβίδι και  γέμισα με γέμισμα μαξιλαριού για να κρατιέται φουσκωτό και το έραψα επάνω στη τσάντα.

Μια απλή αλυσίδα 15 πόντων έπλεξα για κλείσιμο και έραψα ένα κουμπί για να κλείνει.
Ελπίζω να σας φανεί εύκολη και να τη πλέξετε, καλή επιτυχία!








61 comments:

  1. Τί όμορφη τσάντα!!!
    (Οικογενειακό σας το ταλέντο, ε?)
    ;-)
    Μόλις τελειώσω μια κουβερτούλα που παλεύω τις τελευταίες μέρες, θα κάνω απόπειρα και για την τσαντούλα σου!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ReplyDelete
  2. Γειά σου όμορφη Γιάννα, να δείξεις τη κουβερτούλα σου να παίρνουμε ιδέες, πού βρίσκεις χρόνο κι αρχίζεις κουβέρτα? θέλω κι εγώ να αρχίσω αλλά όλο κάτι άλλο βγαίνει, μπράβο , πολλά πολλα φιλιά Μαίρη!

    ReplyDelete
  3. Α, κούκλα η τσαντούλα!!!! Το κακό είναι ότι δεν έχω πολλή υπομονή για βελονάκι και λυπάμαι, γιατί μου αρέσουν πολύ αυτά τα πλεχτά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα σου Ευγενία μου, ευχαριστώ πολύ , η τσαντούλα είναι μοκρή δεν θέλει πολύ υπομονή, μην νομίζεις κι εγώ δεν έχω, με πιάνει και μια ανυπομονησία να δείξω και ότι κάνω οπότε διαλέγω εύκολα και γρήγορα σχέδια, οι σφραγιδούλες σας ωραία ιδέα μπράβο πολλά φιλιά Μαίρη.

      Delete
  4. Με γεια, να τη χαρείς Μαίρη μου!
    Δυστυχώς δεν έμαθα ποτέ να πλέκω... και το έχω μετανιώσει πάρα πολύ!
    Είναι πανέμορφη η τσάντα σου και μου άρεσε το εσωτερικό ύφασμα που επέλεξες, της έδωσε στυλ. Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλήμέρα Funky Monkey μου, αν έχεις χρόνο δυό βελονιές να μάθεις την έπλεξες μη νομίζεις οτι είναι δύσκολο, λιγη υπομονή θέλει αλλά αυτή την έχεις με τόσα ωραία πραγματα που φτιάχνεις, φιλιά πολλα Μαίρη!

      Delete
  5. Καλά είναι απίθανη η τσάντα, πολύ καλοκαιρινή και πρακτική!!
    Πανέμορφη και καλοπλεγμένη !! Γειά στα χέρια σου !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Ράνια, περιμένω απαντήσεις για τις συνταγές σου να κάνω κανένα μεζέ, φιλιά Μαίρη

      Delete
  6. Απίθανη η τσάντα!!!!Μου άρεσε πολύ η επένδυσή της!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίσσυ μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεν θα αρνηθώ οτι η καλή κουβέντα μας κάνει τόσο χαρούμενες, να χαίρεσαι τα δώρα σου τα τόσο όμορφα και τις καλές σου φίλες, φιλιά Μαίρη!

      Delete
  7. Πολύ ωραία και καλοκαιρινή η τσάντα σου! Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου κορδονέτο , ευχαριστώ, τώρα λέω να δοκιμάσω το kukihimo σου να δούμε αν τα καταφέρω, το κολιέ σου είναι δέλεαρ για να προσπαθήσω , φιλιά Μαίρη

      Delete
  8. Good morning Eva-Marie so nice you found me, your blog is so nice , i will try your baklava and the hummus , very good photos so you want to cook everything, i will be glad to stay in touch, kissew from me, love Mary!

    ReplyDelete
  9. Καλημέρα Μαίρη!!Τί όμορφη η καλοκαιρινή σου τσάντα!!Τήν θαύμασα καί τήν λ'ατρεψα!!Ωραίο ύφασμα διάλεξες γιά τήν επένδυση!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Dimi μου νάναι καλά η πολυθρονα και το περίσσεμα απο το κάλυμμα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, να έχεις κι εσύ καλό Σ/Κ , με αγάπη Μαίρη

      Delete
  10. Καλώς βρήκα Μαιρη πολύ όμορφη η τσάντα σου και το σπιτάκι σου Θα τα λέμε
    Βγάλε αν θέλεις την επιβεβαίωση δυσκολεύει στα σχόλια Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Κατερίνα, καλώς βρεθήκαμε, την έβγαλα την επαλήθευση, τα κατάφερα, δεν το ήξερα καν οτι την έχω, θα τα λέμε, φιλια Μαίρη.

      Delete
  11. Καλώς την..... καλώς σε βρίσκω!!!! Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και το ευγενικό σου σχόλιο!
    Φτιάχνεις πολύ όμορφα εργόχειρα, η τσάντα είναι πανέμορφη και εύκολη (ευχαριστούμε για το tutorial)!!!
    Θα τα λέμε, Μαίρη μου.....
    Φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς σε βρήκα Φιλία, σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη, θα τα λέμε σίγουρα, το μπλόγκ σου ειναι πολύ γεμάτο με ωραία πράγματα- εμένα μου άρεσε η ελαιογραφία με τα καράβια- και ωραία λόγια , φιλιά Μαίρη!

      Delete
  12. Replies
    1. Niki σε ευχαριστώ, να τα λέμε, και τα βαζάκια σου τα λουλουδιασμένα πολύ ωραία, φιλιά!

      Delete
  13. Πολύ όμορφη η τσάντα,ειλικρινά!Και ρομαντική.Καλοφόρετη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοφία ευχαριστώ , να είσαι καλά, ναι ρομαντική θα την έλεγα κι εγώ και όσο μεγαλώνω τα θέλω όπως πριν όλα ρομαντικά και παραμυθένια γύρω μου, φιλιά Μαίρη

      Delete
  14. Μαίρη,έκανες πολύ ωραία δουλειά!Το δε ύφασμα που διάλεξες για φινίρισμα ΑΨΟΓΟ!Μπράβο,κουκλί μου!Με γειές σου κι ομορφιές σου!Φιλιά πολλά κτμτρ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πού είσαι εσύ ? μου έλειψες σε ευχαριστώ για το άψογο! και επειδή κι εγώ με το αυχενικό δεν μπορούσα καθόλου να αντέξω στην οθόνη έχασα λίγο τις συνέχειες, αλλά τώρα ξαναμπαίνω στο ρυθμό, θέλω να μου εξηγήσεις την άσχετη τι θα πεί κτμτρ? φιλιά Μαίρη

      Delete
  15. ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ! ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑ!!!!ΦΙΛΙΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νά σαι κι εσύ ! Πολύ χαίρομαι που βρεθήκαμε, υπέροχα είναι όλα και τα δικά σου στεφάνια και οτι φτιαχνει κανείς με χαρά, αχ και να ήταν κοντά η σκυλίτσα σου έχεις νομίζω έεεε? γιατί έχω εναν Ιγκόρ που ψάχνει ο καυμένος για νύφη,πολλά φιλιά!

      Delete
  16. Πάρα πολύ όμορφη η τσάντα σου Μαίρη μου . Ομορφη πλέξη , καλοφτιαγμένη και μου αρέσει ο συνδυασμός με το λουλουδάτο ύφασμα . Μπράβο
    Φιλάκια καλή συνέχεια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Νικολ , τώρα διάβασα καθυστερημένα το ποιημα της Δημουλά που ανήρτησες για τις μητέρες, τι συγκινητικό! μπράβο σου

      Delete
  17. Πααααρα πολυ ομορφη τσαντα γεια στα χερακια σου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ , να εισαι καλά, πολλάφιλιά!

      Delete
  18. Καλό μήνα & καλό καλοκαίρι !!!!!
    Η τσάντα καταπληκτική, γεια στα χέρια σου !!!
    Αλήθεια, τι νήμα χρησιμοποιείς? Μου φαίνεται πολύ σταθερό
    Μαίρη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ, σορι για την αργοπορία, το αυχενικο μου φταιει κι οχι εγώ, λοιπόν το νημα ειναι βαμβακερο απλό απο τα συνηθισμένα το πιο χοντρο που βρήκα, φιλιά!

      Delete
  19. καταπληκτικη ειναι η τσανουτλα
    γεια στα χερια σου!
    εγω τωρα παρατηρησα και κατι αλλο
    το πανω υφασμα της τσαντουλας ειναι ιδιο με της πολυθρονας
    δηλαδη και το ντυμα της πολυθρονας μονη σου το εκανες;;;τελειο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαλησπέρα Μάχη, ευχαριστώ για τα καλα σου λογια για την τσαντούλα, ναι ναι το ύφασμα είναι περίσσεμα απο τισ πολυθρόνες μου αλλα δεν το εραψα εγω το κάλυμμα, όμως φέτος εραψα καλυμμα για 2 αλλες πολυθρονιτσες μου και τα καταφερα που ηταν οντως πολυ δυσκολο αλλα τωρα τις καμαρωνω γιατι το παλιο ειχε ξεθωριασει και μου χαλαγε την οψη στο σαλονι, χαίρομαι που σε βρήκα , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και κρατα δυναμεις οπως σου ειπα, φιλιά Μαίρη!

      Delete
  20. Η τσάντα σου πολύ όμορφη. Την έχει τη δουλίτσα της όμως.
    Και την έχεις φοδράρει κιόλας και θα είναι τέλεια.
    Μπράβο σου.

    ReplyDelete
  21. Γειά σου φλώρα , χαιρομαι για το σχόλιό σου ευχαριστώ και που σε βρήκα, ναι την εχει τη δουλίτσα της , εγώ επειδή χρόνια είχα να κάνω με το ύφασμα καθοτι βιοτεχνισα , ολα μπορω να τα ντυσω με υφασμα χα χα ..ειναι κολλημα αυτό, φιλιά πολλα Μαίρη!

    ReplyDelete
  22. Α! πουλάκι μου..είσαι από τις χρυσοχέρες που φτιάχνουν υπέροχα πράγματα!!Καλώς σε βρήκα!

    ReplyDelete
  23. Καλώς βρεθήκαμε Αχτίδα, ξαναμιλήσαμε , εχει λιγο καιρο , σε ευχαριστώ εεε... χρυσοχέρες όλες οι κοπέλες είναι , τόσα μπλογκ που βλέπω, εκτονωνόμαστε πιστεύω, πολλα φιλιά Μαίρη

    ReplyDelete
  24. H Τσάντα σου καταπληκτική. Έκείνο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι οδηγίες που δίνεις. Μπράβο και σ' ευχαριστούμε γι αυτό

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα Γιούλα, σε ευχαριστώ , όσο για οδηγίες οπως κι εγώ οταν θέλω να βγάλω ένα σχέδιο χρειάζομαι πολύ καλές οδηγίες και με υπομονή το ακολουθώ , ετσι οταν είναι να γράψω κάτι λέω ας το γράψω σωστά, για όποιον θέλει να το κάνει, πολλά φιλιά Μαίρη!

      Delete
  25. Χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε...εσύ κάνεις θαύματα εδώ!!
    Πάρα πολύ μου άρεσε η τσάντα σου..και οι οδηγίες τόσο αναλυτικές που και μια αρχάρια σαν και μένα στο βελονάκι θα τα κατάφερνε...θα έρθω με την ησυχία μου να δω κι άλλα!!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Μαρία, χαίρομαι που σε βρήκα, οπως σου είπα στο μπλογκ σου είναι πολύ ωραία, ταξιδεύει κανείς με τις φωτογραφίες και το κείμενο, εδώ σε μένα βγάζει λίγο τα μάτια του αλλα ακολουθώντας τις οδηγίες θα πλέξει όπως λές, φιλιά πολλά και απο εμένα!

      Delete
  26. Καλησπέρα! Φανταστική την έκανες την τσάντα! Θα δώσω το blog σου σε μια φίλη μου που έχει ξεκινήσει να πλέκει και παρακολουθεί ανάλογα ιστολόγια!
    Είχα μάθει στο γυμνάσιο να πλέκω και δυστυχώς τα παράτησα!
    Καλή συνέχεια με πολλές δημιουργίες και χαμόγελο!!

    ReplyDelete
  27. Eυχαριστώ Κατερίνα, με τις αναρτήσεις σου ηρεμούμε και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι,με το πλέξιμο πάλι νομίζω αν σου αρέσει ψυχοθεραπεύεσαι όπως και με όλες τις χειροτεχνίες. Εσύ έχεις καιρό για πλέξιμο, τώρα κάνε άλλα πράγματα, μην νομιζεις , εγώ απλά το είχα μάθει στα 15 αλλά απο τότε είχα να πλέξω, ειχα τόσο έντονη ζωή , δεν προλάβαινα ποτέ, τώρα που εχω χρόνο το ξαναθυμήθηκα, πολλά φιλιά Μαίρη!

    ReplyDelete
  28. Καλημέρα! Να μαι και γω! Πανέμορφη η τσάντα σου!! Οι οδηγίες σου αναλυτικότατες αλλά με το πλέξιμο εγώ νομίζω δεν θα τα καταφέρω ποτε! Όσες φορές προσπάθησε η αδερφή μου ναμου μάθει κόντεψε να με σουβλίσει με την βελόνα. χαχαχα φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  29. Νά σαι κι εσύ, χάρηκα που σε βρήκα, εσύ με τόσο ωραία μάτια είναι να τα χαλάς με το πλέξιμο? Κάνε τις ωραίες σαγιονάρες σου, θα τα λέμε φιλιά πολλα Μαίρη!

    ReplyDelete
  30. Ποσο ταλεντο κ υπομονη! Μπραβο! Το υφασμα που εβαλες εσωτερικα ειναι η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Εύη μου, αυτο το αυχενικό μου με παιδεύει και απείχα λίγο και απο τον υπολογιστή μου, τωρα ξεψαχνιζω τα μηνυματα μου, ταλέντο σιγά δεν εχω αλλά υπομονή εχω ειναι αλήθεια, σε ευχαριστώ, να περνάς καλά!

      Delete
  31. Καλώς σε βρήκα στο δημιουργικό σπιτάκι σου. Πολύ όμορφη πλέξη και ταιριάζει στη τσαντούλα σου. Ζήλεψα και θα το δοκιμάσω σίγουρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερινάκι σε ευχαριστώ και εγω θα κάνω ενα στεφάνι σαν το δικό σου, τί εχεις βάλει για βαση?Πόλλά φιλιά!

      Delete
  32. what a beautiful bag... you are a genius .. you know how to hand made. here hand made is very expensive.

    ReplyDelete
  33. Thank you so much but its really not so difficult , have a nice evening!

    ReplyDelete
  34. πολύ όμορφη!!!συγχαρητήρια!!!μ'έχετε βοηθήσεο παρα πολύ!αν αυξήσω την αλυσίδα,θα μου πετύχει?ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  35. Γεια σου ....λοιπον αν εννοεις να την κανεις πιο φαρδια τη τσαντα και βεβαια μπορεις απλα βαλε ζυγο αριθμο αλυσιδων , καλο πλεξιμο!!!

    ReplyDelete
  36. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!είστε υπέροχη!Σας παρακολουθώ καθημερινά!!!με έχετε βοηθήσει πάρα πολυ,είμαι καινούργια στο σπορ(!)..καλή σας μέρα!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλο πλεξιμο τοτε φιλεναδα σου ευχομαι.....και ελπιζω να περνας καλα με αυτα που φτιαχνεις και να καμαρωνεις γι αυτα!!

      Delete
  37. Αν καμαρώνω λέει???Φτιάχνω μπομπονιέρες σεμεδάκια για τη βαπτιση της 3ης κόρης!!Τα ανάγλυφα τριαντάφυλλα για ντεκόρ!!μετά τη τσαντούλα που είναι στα σκαριά κ φουστανάκια για τις μικρές,που δεν ξέρω πως θα τα κάνω!!!περιμένω σχεδιάκια καινούρια με ανυπομονησία!!και πάλι ευχαριστώ!!!!Με χαρά,Βασιλική!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πω πω!! εσυ εισαι χειμμαρος!! Βασιλικη μου θα φτιαξουμε και φουστανακια, ορεξη να εχεις ...αλλωστε το καλοκαιρι το πλεξιμο ειναι οτι ωραιοτερο, εμενα μου θυμιζει...γειτονια...βεραντες ...γειτονισες που κεντανεή πλέκουν πινοντας καφε ...και μου αρεσει πολυ ολο αυτο, φιλια πολλα!

      Delete
  38. πολυ ομορφη η τσαντουλα σου!τι νημα χρησιμοποιεις?

    ReplyDelete
  39. Σε ευχαριστω πολυ, δεν θυμαμαι τι νημα ειναι ακριβως , ειναι ενα απλο βαμβακερο αλλα ποιας εταιριας δεν ξερω, καλο πλεξιμο!

    ReplyDelete

I will be very glad to read your comment!