Λαμπάδες κουκουβαγάκια!


Γειά σας , γειά σας.....τρέχοντας πολύ αυτές τις μέρες έχω χαθεί και δεν θα προλάβω να δείξω και τις λαμπάδες μου ...εεεε   δεν γίνεται, λέω Μαίρη ξεκουνήσου απο τον καναπέ και κάνε ανάρτηση, η κούραση της έκθεσης είναι μεγάλη και έχω ξεμάθει να είμαι ώρες έξω απο το σπίτι  αλλά θέλω και να σας δέιξω ότι φτιάχνω .....


Οι λαμπάδες μου παιδικές γιατι τις ταίριαξα με τα αστεράκια που έφτιαξα με τα ονόματα των παιδιών γραμμένα με γκλίτερ! Ζηλεύω τις όμορφες λαμπάδες που βλέπω στα σπίτια σας με τα ντεκουπάζ τα τριαντάφυλλα και τόσα άλλα και μπράβο σας!


 Και οι ροζούλες οι κουκουβάγιες  για τα κοριτσάκια!Εύχομαι αυτή η άγια εβδομάδα να μας ηρεμήσει  και να μας γεμίσει με αγάπη τη καρδιά!

Αν προλάβω θα πιάσω και τα τσουρέκια προς το τέλος της εβδομάδας γιατι είναι μια συνήθεια χρόνων ,να είστε όλοι καλά , καλές ετοιμασίες πασχαλιάτικες !

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible