Πάσχα , πασχαλιά και αυγουλάκια πλεκτά!!
Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και οι ψυχή μας ανοίγει με αυτή την όμορφη Ανοιξη, η φύση χρωματίζεται !


 Το Λιλά της πασχαλιάς μου που άνθισε και μοσχοβόλισε είναι εκπληκτικό χρώμα , ένα απο τα κυρίαρχα χρώματα αυτής της εποχής, μαζί με το κίτρινο των πρώτων τολμηρών αγριολούλουδων και το κόκκινο της παπαρούνας.

Εκοψα αρκετά ανθισμένα κλαδιά και τα έβαλα σε ένα βάζο να έρθει και η Ανοιξη μέσα!


Τα πλεκτά μου αυγουλάκια είναι μια απο τις πολλές ιδέες για στόλισμα ή για δώρο σε φίλους , χειροποίητο δώρο αξίας!!


 Και το σχετικό βίντεο!

Η Ανοιξη στον κήπο μου ...ο κισσός με τα παλιά πράσινα και τα νέα λαχανί του φύλλα!Αυτός ο θάμνος μου ανθίζει με κίτρινα λουλουδάκια που το καλοκαίρι χάνονται αλλα δεν ξέρω το όνομά του!

Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για την la mamart την έκθεση που θα πάω- η έκθεση αυτή εντάχτηκε φέτος και στο εικαστικό  φεστιβάλ  Make Art του περιοδικού Παράλλαξη και των δράσεων *Θεσσαλονίκη αλλιώς * και αυτό μας δίνει χαρά !Εδώ είναι ο σύνδεσμος για το φεστιβαλ 
http://www.parallaximag.gr/parallax-view/mia-kataigida-45-ektheseon-mesa-stin-xiParallaxi Ελπίζω εκεί να γνωρίσω και απο κοντά φίλους που έχω κάνει μέσα απο το μπλογκ και το Υου Tube , ελάτε για μια βόλτα στα Λαδάδικα απο τις 10 -16 Απρίλη  σε ένα πολύ όμορφο αναπαλαιωμένο κτίριο  και  μπορείτε να πιείτε και ένα καφέ στο roof του κτιρίου.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για πολλά πασχαλιάτικα πραγματάκια  ,ωστόσο έφτιαξα λαμπάδες και θα σας τις δείξω  την επόμενη φορά  αλλά  δεν έχω χρόνο ούτε καν για κανένα καφέ και γι αυτό δεν κάνω όλες τις συνήθεις επισκέψεις μου στα αγαπημένα φιλικά μου μπλογκ, θα βρώ το ρυθμό μου μετά το Πάσχα πιστεύω....

Να σας δείξω και μια όμορφη καρδιά που μου έστειλε μια αγαπημένη φίλη η Ελένη η Φλογερά και όταν παίρνω δώρο και μάλιστα απο καρδιάς το εκτιμώ και το αγαπώ !
Εύχομαι σε όλη την παρέα καλή προετοιμασία για το Πάσχα , καλές δουλειές ...το σπίτι να λάμψει και να το χαρούμε εκείνες τις μέρες και προπαντός να έχουμε καλή διάθεση ...ανεξικακία  και αγάπη μέσα μας, φιλιά!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible