Ο ήλιος ο ηλιάτορας!Ανοιξη ! Ευλογημένη εποχή όπως όλες οι εποχές αλλά αυτή είναι σαν να μιλά στη ψυχή , μας αναγεννά.
Μια βόλτα στο Αγιο Ορος των αντρών με ταξίδεψε και μένα ως εκεί και μέσα απο τις φωτογραφίες τους είδα με τα μάτια τους τη πανέμορφη διαδρομή , χόρτασα μπλέ της θάλασσας και την ιερότητα που αποπνέουν τα πετρόκτιστα κτίρια της μονής Δοχειαρίου!

Ενα ταξίδι στη μονή, στην πετρόκτιστη αυλή της , τα υπεροχα χρώματά της, το ροδακινί της γής και το απαλό γαλάζιο του ουρανού.Μια μονή δίπλα στο κύμα , στην αλμύρα , στη μυρωδιά των πεύκων , των λεμονιών και της άγριας ρίγανης.

Οι δύο άγγελοι προστάτες της μονής υπέροχο έργο του Φοίβου Σαργέντη κοιτάζουν προς τη θάλασσα, οι φύλακες του Άβατου όπως λέει ο ίδιος!

Αυτές οι φωτογραφίες είναι απο τη σελίδα του γλύπτη      http://g-fivos.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html και δίνουν το ιστορικό της κατασκευής τους.Καλή Πρωτομαγιά!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible